up
Search      menu
تغذیه و خوراکیها :: مقاله گيلاس PDF
QR code - گيلاس

گيلاس

خواص گيلاس

مجاري ادراري و لوله ي گوارشي را ضد عفوني مي کند.
▪ اعصاب را آرام مي کند.
▪ معده را ضدعفوني مي کند.
▪ سموم بدن را دفع مي کند و خون را تصفيه مي کند.
▪ خوردن گيلاس قبل از غذا شخص را سير مي کند و جلوي اشتهاي او را ميگيرد و در عين حال او را چاق نمي کند.
▪ در طب سنتي معتقدند که گيلاس براي رفع خشکي حلق و ريه مفيد است . پوسيدگي دندان است . در بررسي ها مشاهده شده است که عصاره گيلاس سياه تا ۸۹ درصد فعاليت آنزيم هاي عامل تشکيل پلاک دندان را متوقف مي کند.
▪ در گذشته پزشکان از گيلاس سياه براي معالجه سنگ کليه و ناراحتي هاي کيسه صفرا استفاده مي کردند.
از ديگر نعمت هاي زيباي الهي که مانند چراغي زيبا به سبد ميوه شما نور مي بخشد گيلا س است که ميوه اي است خوش طعم و لذيذ و مورد پسند بچه ها که از خوردن آن لذت مي برند.
اين ميوه خوشمزه درختي از تيره گل سرخ است «Rosaceae» است که نام علمي آن «Prunuscerasus» مي باشد. گيلا س يا گيلا س درختي، حاوي آب، پروتئين، چربي، قند، (سوربيتول، آهن، مس، روي، يد، کلسيم، فسفر، منيزيوم، گوگرد، کلر، سديم، پتاسيم، اسيد آلي، ويتامين هاي «C A B۱ B۲ PP» مي باشد و ارزش طبي آن را اگر بخواهيم بدانيم همين قدر کافي است که اين ميوه خوش طعم با همه اجزايش خاصيت درماني دارد گوشتش، هسته اش، دم، آن برگ آن مقدار ويتامين گيلا س در هر صد گرم به اين شرح است ويتامين A ۲۰۰، ويتامين ۱۷ B۱، ويتامين ۱۰۵ B۲ و همچنين ۸۲ ۸۰ درصد آب، ۵۴ درصد املا ح مواد، ازت دار ۱ ۱ ۵، چربي ۷۵ درصد، مواد قندي ۱۶ ۱۷.
اگر کارکرد اين نعمت الهي را در دستگاه کليوي و دستگاه هاضمه مي خواهيد بدانيد. همين بس که اين ميوه خوشمزه مثل يک عامل سنگ ساب سنگ هاي اين دستگاه ها را به وسيله ترشي خود نابود مي سازد. از آنجا که ميوه اي است که کم نشاسته از اين رو قند آن براي بيماران ديابتي مضر نيست. گيلا س مسکن دردهاي عصبي و ملين است، خون را تصفيه مي کند و معده را نيز پاکسازي مي کند. گيلا س ميوه اي است ضد چاقي از اين رو مورد استفاده براي کساني که از چاقي رنج مي برند و همچنين التيام دهنده زخم ها و خشکي دهان است صفرا را دفع نموده و باعث باز شدن رنگ چهره مي شود. البته به دليل طبيعت سرد آن بهتر است قبل از غذا خورده شود چرا که بعد از غذا موجب نفخ و اتساع معده و اختلا لا ت گوارشي مي شود همچنين گيلا س دفع کننده اخلا ط سينه و مواد زائد دروني است اين ميوه مغزي و ملين حتما بايد قبل از غذا خورده شود تا اثر درماني آن بر روي دستگاه گوارش بر شما ثابت شود.
دم کرده مغز هسته گيلا س تسکين دهنده درد معده و قولنج روده است.
جوشانده دم گيلا س کليه را فعال مي کند و بر حجم ادرار مي افزايد و دفع کننده سنگ کليه و مجاري ادرار و درمان کننده اختلا لا ت دستگاه کليوي مي باشد، طبيبان اکثرا دستور به پناهندگي به ميوه ها را مي دهند چرا که ميوه بهترين طبيب است و اعمال مختلفي را بر روي دستگاه هاي بدن انجام مي دهد و نقشي به مانند دارو و حتي بهتر از آن دارد چرا که دارو ممکن است درد را از بين ببرد ولي اثر سو» آن بر روي دستگاه هاي ديگر بدن ثابت شده و اگر بروشور داروها را مطالعه کنيد از اين امر مطلع مي شويد ولي اين نعمت طبيعي حکيم دانا، هم لذيذ و مطبوع است هم داروي بدون عوارض جانبي از ديگر نعمت هاي زيباي الهي که مانند چراغي زيبا به سبد ميوه شما نور مي بخشد گيلا س است که ميوه اي است خوش طعم و لذيذ و مورد پسند بچه ها که از خوردن آن لذت مي برند.
اين ميوه خوشمزه درختي از تيره گل سرخ است «Rosaceae» است که نام علمي آن «Prunuscerasus» مي باشد. گيلا س يا گيلا س درختي، حاوي آب، پروتئين، چربي، قند، (سوربيتول، آهن، مس، روي، يد، کلسيم، فسفر، منيزيوم، گوگرد، کلر، سديم، پتاسيم، اسيد آلي، ويتامين هاي «C A B۱ B۲ PP» مي باشد و ارزش طبي آن را اگر بخواهيم بدانيم همين قدر کافي است که اين ميوه خوش طعم با همه اجزايش خاصيت درماني دارد گوشتش، هسته اش، دم، آن برگ آن مقدار ويتامين گيلا س در هر صد گرم به اين شرح است ويتامين A ۲۰۰، ويتامين ۱۷ B۱، ويتامين ۱۰۵ B۲ و همچنين ۸۲ ۸۰ درصد آب، ۵۴ درصد املا ح مواد، ازت دار ۱ ۱ ۵، چربي ۷۵ درصد، مواد قندي ۱۶ ۱۷.
اگر کارکرد اين نعمت الهي را در دستگاه کليوي و دستگاه هاضمه مي خواهيد بدانيد. همين بس که اين ميوه خوشمزه مثل يک عامل سنگ ساب سنگ هاي اين دستگاه ها را به وسيله ترشي خود نابود مي سازد. از آنجا که ميوه اي است که کم نشاسته از اين رو قند آن براي بيماران ديابتي مضر نيست. گيلا س مسکن دردهاي عصبي و ملين است، خون را تصفيه مي کند و معده را نيز پاکسازي مي کند. گيلا س ميوه اي است ضد چاقي از اين رو مورد استفاده براي کساني که از چاقي رنج مي برند و همچنين التيام دهنده زخم ها و خشکي دهان است صفرا را دفع نموده و باعث باز شدن رنگ چهره مي شود. البته به دليل طبيعت سرد آن بهتر است قبل از غذا خورده شود چرا که بعد از غذا موجب نفخ و اتساع معده و اختلا لا ت گوارشي مي شود همچنين گيلا س دفع کننده اخلا ط سينه و مواد زائد دروني است اين ميوه مغزي و ملين حتما بايد قبل از غذا خورده شود تا اثر درماني آن بر روي دستگاه گوارش بر شما ثابت شود.

● ديد کلي نام علمي گيلاس Cerasus avium مي باشد از جنس Cerasus و از تيره Rosaceaeاست. درخت گيلاس بدون خار و داراي ميوه گوشت دار و محتوي يک هسته است. دا ...

مجاري ادراري و لوله ي گوارشي را ضد عفوني مي کند. ▪ اعصاب را آرام مي کند. ▪ معده را ضدعفوني مي کند. ▪ سموم بدن را دفع مي کند و خون را تصفيه مي کند. ▪ خ ...

در جريان تبديل تخمک به دانه ، جدار تخمدان نيز بر اثر رشد و تغييرات تبديل به ميوه شده، دانه را دربرمي گيرد. دانه هاي درون ميوه بر اثر باز شدن يا شکستگي ...

● تاريخچهٔ بستني بستني يافتهٔ امروز بشر نيست. شنيده ها حاکي از آن است که اولين بار يک شاعر يوناني به شرح نوعي بستني در اروپا پرداخت که از برف هاي کوهس ...

يکي از دغدغه هاي مادراني که بچه هاي نوپا دارند، غذاخوردن آنهاست؛ اينکه بعد از ۶ ماهگي با چه برنامه اي بايد فرزندشان را تغذيه کنند... حالا ديگر همه تاز ...

گوجه فرنگي از هزاران سال پيش وجود داشته است؛ البته در اندازه هاي کوچک. شايد باور نکنيد اما گوجه فرنگي در ابتدا اندازه يک گيلاس بوده و کم کم در اثر پرو ...

دانلود نسخه PDF - گيلاس