up
Search      menu
آشپزی :: مقاله کلوچه نخودچي PDF
QR code - کلوچه نخودچي

کلوچه نخودچي

طرز تهيه کلوچه نخودچي

مواد لازم :
آرد نخودچي نيم کيلو
پودر قند دويست و پنجاه گرم
روغن جامد حدود سيصد گرم
هل به مقدار دلخواه
دو عدد هل ساييده کافيه
طرز تهيه :
ابتدا آرد نخودچي را الک ميکنيم که کاملا نرم و يک دست شود. در يک کاسه بزرگ ريخته و پودر قندرا هم الک کرده به آن اضافه ميکنيم . سپس هل را ريخته و خوب با هم مخلوط ميکنيم. روغن جامد را کمي حرارت ميدهيم که آب شود. بعد آهسته آهسته روغن را به مواد اضافه ميکنيم.
گفته شد روغن جامد سيصد گرم اما معمولا دويست و بيست سي گرم کافيه. همه را يکجا نريزيد . همينطورکه داريد روغن را ميريزيد مواد را ورز دهيد. حدود صدو پنجاه گرم از روغن را که ريختيد مواد خود را يکبار چرخ کنيد. اينکار باعث ميشود که کلوچه شما ترد تر و خوشرنگ تر شود.
اگر بعد از چرخ کردن احساس کرديد که هنوز به روغن نياز دارد يواش يواش باقي روغن خود را به آن اضافه کنيد. اما دقت کنيد که مايه به روغن نيفتد. بعد از حدود نيم ساعت ورز دادن يک تکه از مايه را در دست خود گلوله کرده و امتحان کنيد که از هم وا نرود. اگر ديديد درست گرد شد وقت آن است که شروع به گلوله کردن مايه کنيد.
نياز به توضيح بيشتر نيست فقط خاطر نشان مي کنم که کلوچه ها را با فاصله در سيني بچينيد. روي هر کلوچه با نوک قاشق چايخوري دو عدد نيم دايره مثل مارک شانل بوجود آورده . سپس يک عدد خلال پسته در آن فرو کنيد.
حرارت فر بايد سيصد درجه سانتيگراد باشد . حتما چراغ فر را روشن بگذاريد. همين که برق روغن از روي کلوچه شما رفت يعني کلوچه آماده است. دقت کنيد حتما اجازه دهيد کلوچه ها سرد شوند و بعد آنها را يکي يکي از ظرف جدا کنيد.
بهترين شيوه براي نگهداري شيريني استفاده از ظرفهايي است که در آنها محکم ميشود. در اين صورت ميتوانيد اطمينان داشته باشيد که شيريني هاي شما تا عيد خشک نميشوند. يادمان باشد شيريني را هرگز در يخچال نميگذاريم چون بسيار خشک و بد بو ميشوند. تنها شيريني که نگهداري آن در يخچال لازم و ضروري است لوز است.

مواد لازم : آرد سفيد نيم کيلو آرد گندم نيم کيلو آرد نخودچي يک استکان و نيم پودر قند نيم کيلو روغن جامد چهار صد گرم طرز تهيه : همه آردها را در يک ظرف ب ...

دانلود نسخه PDF - کلوچه نخودچي