up
Search      menu
آشپزی :: مقاله پنير خامه اي PDF
QR code - پنير خامه اي

پنير خامه اي

دستور پخت سوپ داغ با پنير خامه اي

آقايان معمولا رابطه‌شان با خامه و پنير و خوراکي‌هاي چرب و چيلي خوب است؛ مگر آنکه به فکر اضافه وزن بوده يا از بالا رفتن فاکتورهاي چربي خوني‌شان بترسند.
اگر شما هم از جمله آقايان دسته اول هستيد و هوس خوردن سوپي چرب و خوشمزه را کرده‌ايد ولي خانم خانه امروز فرصت پخت آن را ندارد، خودتان دست به‌کار شويد.
مواد لازم براي ۴ نفر:
- ۲۵ گرم يا ۲ قاشق سوپ‌خوري کره
- ۲ عدد پياز (خرد شود)
- ۵ ۳ پيمانه آب مرغ
- ۲۰ گرم سبزي معطر تازه شامل جعفري، پيازچه و ريحان خردشده
- نصف قاشق چاي‌خوري پودر آويشن
- ۲۰۰ گرم يا يک پيمانه پنير خامه‌اي
- يک قاشق سوپ‌خوري آرد ذرت
- يک قاشق سوپ‌خوري شير
- ساقه خرد شده پيازچه (مقداري براي تزئين)
طرز تهيه:
۱ – کره را در قابلمه بزرگي آب کرده و به آن پياز خردشده را اضافه کنيد و به مدت ۲ دقيقه حرارت دهيد. سپس شعله اجاق گاز را کم کرده و پس از گذاشتن در قابلمه، حرارت دادن را ۵دقيقه ديگر ادامه دهيد. [خواص پياز]
۲ – آب مرغ و سبزيجات تازه معطر و آويشن را به پياز داغ اضافه کرده و اجازه دهيد روي حرارت متوسط به جوش آيد، سپس شعله را کم کرده و با گذاشتن در قابلمه، ۲۰دقيقه ديگر صبر کنيد؛ البته در اين مدت مرتب مواد را هم بزنيد. [خواص آويشن]
۳ – قابلمه را از روي اجاق گاز برداريد تا کمي سرد شود. سپس مواد را به دستگاه غذاساز يا خردکن منتقل کرده و ۱۵ثانيه روشن کنيد تا سوپ به مايه‌اي يکنواخت تبديل شود. بعد از آن، دوباره مواد را به قابلمه برگردانيد.
نکته: در صورت تمايل، مي‌توانيد مايه به دست آمده را با کمک فشار پشت قاشق از صافي عبور داده و سپس به قابلمه انتقال دهيد؛ به اين ترتيب، مايه نرم‌تر خواهد شد.
۴ – کمي از پنير خامه‌اي را براي تزئين روي غذا کنار گذاشته و بقيه را به سوپ اضافه کنيد و روي اجاق گاز آن‌قدر هم بزنيد تا پنير خامه‌اي کاملا حل شود. [خواص پنير]
۵ – آرد ذرت را در ظرف ديگري با شير مخلوط کرده و به سوپ بيفزاييد. مواد سوپ را روي حرارت، آن‌قدر هم بزنيد تا غليظ شود.
۶ – در پايان، سوپ را در ظرف موردنظر ريخته و با باقيمانده پنير و پيازچه تزئين کنيد.

آب پنير مجموعه اي از سرم يا قسمت مايع شير است كه پس از توليد پنير باقي مي ماند. از هر ۱۰ واحد شير مايع حدود يك واحد پنير و ۹ واحد آب پنير به دست مي آي ...

قسمت عمده برخي از اجزاي اصلي شير در حين توليد پنير به آب‌پنير راه مي‌يابد. بنابراين آب‌پنير حاوي ميزان نسبتا بالاي پروتئين‌هاي سرمي يا پروتئين‌هاي محل ...

پنير فرآورده غذايي اي است که از شير بريده شده (ترش شده) حيوانات تهيه مي شود. معمولاً در تهيه پنير از شير گاو استفاده مي کنند؛ گرچه گاهي شير بز، گوسفند ...

مواد لازم : تخم مرغ ۶ عدد شير هموژنيزه ۶ قاشق سوپخوري روغن ۶ قاشق سوپخوري فلفل قدري نمک قدري پنير گروير قدري جعفري ساطوري شده قدري طرز تهيه : براي تهي ...

خاگينه همان املت است، البته با يک تفاوت کوچک. خاگينه از خاگ مي آيد. خاگ يعني تخم مرغ و خاگينه يعني غذايي که جزء اصلي اش تخم مرغ است. خاگينه را بيشتر خ ...

سالاد نارنگي يافا و پنير فتا اگر از طعم نارنگي يافا و روغن زيتون خوشتان مي آيد، حتما طعم اين سالاد را مي پسنديد. زمان تهيه: ۱۰ دقيقه مواد لازم براي ۲ ...

اگر شما هم از آن جمله کساني هستيد که به سلامت خودتان بسيار اهميت مي‌دهيد و براي کنترل وزنتان مدت زيادي است که اغلب شب‌ها شامي سبک و به‌اصطلاح حاضري مث ...

آغاز يک وعده غذايي با يک سوپ سبک و گرم مي تواند دستگاه گوارش را براي خوردن غذاي اصلي آماده کند؛ به خصوص در افطارهاي ماه مبارک رمضان که بدن ما مدت طولا ...

دانلود نسخه PDF - پنير خامه اي