up
Search      menu
آشپزی :: مقاله پاستا PDF
QR code - پاستا

پاستا

پاستا با سس گردو

پاستا با سس گردو
مواد لازم:
مغز گردو 150 گرم
نان تست 50 گرم
مرزن جوش با جعفري خرد شده يک فنجان
ماست چرب 300 گرم
خامه زده شده 50 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
پاستا از هر نوع 400 گرم
چگونگي تهيه:
گردو را با نان تست در مخلوط کن ريخته و خرد مي کنيم. مرزن جوش خرد شده(يا جعفري) را به آن اضافه کرده، سپس بقيه مواد را نيز به ترتيب اضافه کرده، خوب مخلوط مي کنيم. پاستاي پخته شده را سريع آبکش کرده، و در ظرف بزرگ مخلوط کرده و سرو مي کنيم.

دانلود نسخه PDF - پاستا