up
Search      menu
تغذیه و خوراکیها :: مقاله نخوردن صبحانه PDF
QR code - نخوردن صبحانه

نخوردن صبحانه

۹ عادت اشتباه در تغذيه

در دنياي اينترنت پرسرعت، ماشين هاي خودپرداز،اتومبيل هاي تند رو و غذاهاي حاضري، وقت گذاشتن براي حفظ عادتهاي سالم و مناسب غذايي دشوار بنظر ميرسد.
غذاخوردن که پيش ازاين يک اولويت مهم محسوب ميشد،به موضوعي جنبي تبديل گشته است که توجه زيادي به آن نشده و معمولا در لابه لاي کارهاي روزانه ديگر گنجانده مي شود.
گذشته از اين، برخي از عادتهاي غذايي که بتصور شما موجب کاهش وزن مي گردند، در واقع ممکن است منجر به افزايش وزن شوند. خوشبختانه ترک عادتهاي غذايي غلط آسان بوده و وقت زيادي نمي گيرد و موجب خواهد شد تا از زندگي سالم تر و اندامي متناسب تر برخوردار شده و از غذا خوردن بيشتر لذت ببريد.
برخي از اين عادت هاي نادرست بشرح زير مي باشند:
۱) نخوردن صبحانه
▪ اشکال چيست؟
نخوردن صبحانه يک اشتباه بزرگ محسوب ميشود. صبحانه سالم نه تنها باعث افزايش انرژي و بازشدن فکر و ذهن ميگردد، بلکه موجب انتخاب و مصرف مناسب وعده هاي غذايي ديگر در ادامه روز توسط شما خواهد شد.
همچنين خوردن صبحانه ممکن است به شما در مصرف کمتر کالري در ادامه روز کمک نمايد. يک تحقيق دانشگاهي نشان داده که مصرف مقدار کالري مشخص در ابتداي روز اثر سير کنندگي بيشتري نسبت بمصرف همان مقدار کالري در ساعتهاي ديرتر خواهد داشت که اين امر موجب کاهش مجموع کالري مصرفي در روز مي گردد.
راه حل
خوردن صبحانه مناسب احتمال بکارگيري عادتهاي نادرست غذايي را در وعده ...

(مقاله کامل پس از پرداخت در دسترس می باشد)


براي داشتن روحيه شاد و جسمي سالم صبحانه را فراموش نکنيد. يکي از وعده هاي غذايي مهم که کمتر به آن اهميت داده مي شود صبحانه است درصورتي که لازم است براي ...

هر وقت صبح ها ديرم مي شود، به جاي صبحانه سنتي از غلات صبحانه استفاده مي کنم اما خيلي ها اين خوراکي را در بين برنامه اصلي غذايي شان جاي داده اند و به ط ...

مصرف خامه يا سرشير به همراه چاي شيرين در وعده صبحانه خالي از لطف نيست. اين فرآورده لبني پرچرب زماني لذيذتر مي شود که آن را همراه با شيره خرما، عسل يا ...

● انگور مواد غذائي به قسمتهائي از بدنه ي گياهان و نسوج حيوانات اطلاق مي شود که براي انسان قابل خوردن بوده و معده و روده ي بشر توانا به هضم و جذب آن با ...

کره کشوري است که مردم آن به غذا اهميت فراواني مي دهند و معتقدند مصرف غذاهاي بخارپزشده مفيد است. آنها روغن کنجد زياد مصرف مي کنند و سير و پياز پرمصرف ت ...

«تاريخچه تهيه شيرسويا به ۴هزار سال قبل بازمي گردد که چيني ها توانستند شيرسويا را به روش خانگي توليد کنند... جالب است بدانيد شيرسويا نزد چيني ها از اهم ...

كيفيت غذا مفهوم مهمي است زيرا سليقه عامه در انتخاب غذا به طور گسترده به كيفيت آن بستگي دارد. اين انتخاب براي توليد كنندگان مواد غذايي كه خواستار سود د ...