up
Search      menu
آشپزی :: مقاله نارنگي يافا PDF
QR code - نارنگي يافا

نارنگي يافا

طرز تهيه سالاد نارنگي يافا و پنير فتا

سالاد نارنگي يافا و پنير فتا
اگر از طعم نارنگي يافا و روغن زيتون خوشتان مي آيد، حتما طعم اين سالاد را مي پسنديد.
زمان تهيه: ۱۰ دقيقه
مواد لازم براي ۲ نفر:
نارنگي يافا يک عدد
پودر رازيانه يک قاشق چاي خوري
کرفس يک عدد، برگ ‌هاي آن را نگه داريد.
روغن زيتون به اندازه دلخواه
آب و دانه‌هاي انار يک عدد
پنير فتا ۵۰ گرم
نعناع چند شاخه براي تزيين
طرز تهيه:
۱- نارنگي يافا را پوست بکنيد و با يک برش افقي آن را به دو قسمت تقسيم کنيد و آن‌ها را در ظرف قرار دهيد.
۲- ساقه کرفس را بدون برگ، خوب خرد کنيد.
۳- سپس آن‌ها را با برگ ‌هايي که از ساقه کرفس جدا کرده و کنار گذاشته ‌ايد و نيز مقداري نمک و فلفل و روغن زيتون، ‌مخلوط کنيد.
۴- نارنگي يافا، سالاد کرفس، دانه‌ ها و آب انار را در ظرف مخصوص سالاد قرار دهيد.
۵- روي مواد فوق، پنير فتا بريزيد و سالاد را با شاخه‌ هاي نعناع تزيين کنيد.
۶- روي کل سالاد روغن زيتون بريزيد و آن را ميل کنيد.

در نظر اغلب ما سالاد، ترکيبي از سبزيجات مختلف شامل کاهو، کلم، گوجه‌فرنگي، خيار و مانند اينهاست. اگر مي‌خواهيد در اين سرماي زمستان بدنتان در مقابل بيما ...

دانلود نسخه PDF - نارنگي يافا