up
Search      menu
تولید و کشاورزی :: مقاله ميگو PDF
QR code - ميگو

ميگو

شناخت ميگوي سالم و نکاتي در خصوص فرآوري آن

● کيفيت ميگو :
براي تشخيص چگونگي کيفيت ميگو ، شکل ،رنگ ،اندازه و حالت آنرامشاهده نموده و علت عيب و نقص را به روشهاي زير مي توان تشخيص داد .
▪ نقاط سياه :
اگر ميگو سرکنده نباشد (کامل باشد) و به درستي شستشو وسرد سازي نشود آنزيم هاي هاضمه اکسيد خواهند شد ،در نتيجه نقاط سياه در سر ميگو بوجود آمده که مي توان با آنتي اکسيدانها ئي مانند آسکوربيک اسيد و سديم بي سولفات به ظرف آبي که ميگو در آن شستشوو سردسازي مي شود از آن جلوگيري نمود .
نکته :
نقاط سياه خودشان مضر نيستند اما مي توانند شاخصي براي نامناسب بودن ، نحوه سردسازي ، جابجائي و نگهداري ميگو، پس ازبرداشت باشد .
▪ زردي :
قسمت زيرين ميگو ( اندام هاي شنا ،دم ) وقتي خوب شسته نشود زردي ظاهر مي شود . براي برطرف آن اغلب ، سديم بي سولفات به آب سرد شستشوي ميگو اضافه مي شود .
▪ نيم شفافي :
يک نشانه مطمئن از استفاده کردن غير معمول از سديم تري پلي فسفات است و باعث کاهش دهيدراسيون در طول مدت زمان يخ زدائي مي شود .
پوسته هاي سوراخ سوراخ ريگ دار : اگر غلظت سولفيت ها زياد باشد و درشستشوي ميگو به کار برده شود ، در ميگو سريع تر از آب نفوذ نموده ، بصورتيکه سولفيت ها زودتر جذب پوسته ميگو شده و پوسته ميگو را مي خورند .
▪ رگ هاي شني :
يک رگ سياه يا تيره در دم ميگو که هاضمه را انجام مي دهد . ( تعداد رگ هاي کمتر از ۲ قطعه عيب و نقص نيست ) .
▪ شکستگي و خوردگي ...

(مقاله کامل پس از پرداخت در دسترس می باشد)


نقش و جايگاه آبزيان در رژيم غذايي از گذشته حائز اهميت بوده و امروزه آبزيان بعنوان يكي از منابع پروتئيني (پروتئين سفيد ) مورد توجه انسان قرار گرفته و ب ...

ميگوها از خانواده سخت پوستان هستند و در دريا زندگي مي كنند و تنها برخي از گونه هاي آن در آب شيرين يافت مي شوند در ايران ميگوهاي خوراكي اب شور در درباي ...

از آميزش ميگوي سفيد هندي با ماهي ازون برون بوجود مياد و طول بدن تا ۲ متر هم ميرسه ! جدي نگيرين، شوخي کردم..... تا حالا علم نتونسته همچين کاري انجام بد ...

نشانه گذاري يکي از روش هاي است که بر روي انواع گونه هاي آبزي به شيوه هاي مختلف و با اهداف خاص در دنيا متداول بوده که اين کار به Tagging معروف است . در ...

بعد از ماهيان باله دار(Finfish)، سخت پوستاني مانند ميگوي دريايي، ميگوي آب شيرين، خرچنگ ، لابستر و ... از اهميت بالايي در آبزي پروري برخوردارند. سيستم ...

در هندوستان که سهم هر فرد از منابعي چون گوشت و شير ناچيز است ، ماهيها و ميگوها نقش اساسي در توازن جيره غذايي افراد به عهده دارند . در حدود ۹ گونه از ۳ ...

محدوديت صيد از ذخاير دريايي از يک طرف و ازدياد و افزايش جمعيت از طرف ديگر تقاضا براي پروتئين دريايي بويژه ميگو را افزايش داده است .و لذا توجه جوامع بش ...

● بررسي آبزي پروري زيستي در جهان از دهه ي ۱۹۷۰ توليدات آبزي پروري به طور متوسط سالانه ۹ درصد افزايش داشته که اين رقم با رشد ۳ ۱ درصدي صيد و ۹ ۲ درصدي ...