صادق کریمی ماسوله مخترع جوان گیلانی با ساخت یک بازی با عنوان «جدوبیک» در مسابقات بینالمللی اختراعات و نوآوریهای سوئیس ویژه اعضای فدراسیون جهانی مخترعان، مدال طلا را کسب کرد.
به گزارش دانلود بهترین مقاله از بندرانزلی، سومین دوره مسابقات بینالمللی ایده و اختراعات از ۲۹ تا ۳۱ مردادماه گذشته (۲۰ تا ۲۲ آگوست ۲۰۲۳) به صورت حضوری و بر خط و همچنین در ۲ قالب انفرادی و گروهی برگزار شد که ۸۳۰ اختراع از ۵۰ کشور جهان و ۱۵۰۰ مخترع در این رویداد شرکت کردند. در این مسابقات بینالمللی که ویژه اعضای فدراسیون جهانی مخترعان بود صادق کریمی ماسوله (متولد ۱۳۶۹ دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی) موفق شد با ساخت یک بازی با عنوان «جدوبیک» برنده یک مدال طلا در این مسابقات شود.
علاوه بر ایران، مخترعانی از کشورهای آمریکا، کانادا، استرالیا، آلمان، سوئیس، سوئد، فرانسه، هلند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، مراکش، قطر، بحرین، لبنان، لهستان، روسیه، هنگ کنگ، سنگاپور، برزیل، مالزی، امارات متحده عربی و چین نیز در این دوره مسابقات حضور داشتند. این محقق و ایدهپرداز گیلانی در گفتوگو با خبرنگاران، بازی جدوبیک را ساخته شده از یک مکعب دانست و اظهار کرد: بر روی این مکعب تعدادی خانه وجود دارد و بر روی هر خانه حروفی قرار داده شده که در هر ردیف (عمودی یا افقی) معانی متفاوتی دارد. صادق کریمی با اشاره به اینکه سوالات مطرح شده بر روی یک شابلوت تعبیه شده و فرد با فهمیدن پاسخ هر سوال میبایست ترتیب قرار گرفتن حروف بر روی مکعب را متوجه شود، گفت: نکته از سوال بعد شروع میشود؛ چرا که پاسخ سوال بعدی، ترتیب جواب قبلی را به هم میزند. این بدین معنی است که همواره فرد میبایست علاوه بر حل سوال پیش رو، مراقب برهم نخوردن ترتیب پاسخ سوالات قبل باشد.
این مخترع جوان با بیان اینکه بازی هیجانانگیز جدوبیک میتواند در افزایش یادگیری لغات و آموزش زبانهای خارجی تاثیر فراوانی داشته باشد، تصریح کرد: از دیگر نکات مثبت این بازی میتوان به تقویت قدرت تجسم سه بعدی، افزایش قدرت تمرکز، افزایش هماهنگی بین چشم و دست، افزایش حافظه بلندمدت و کوتاه مدت، افزایش هوش منطقی، افزایش اعتماد به نفس، استفاده هم زمان از ۲ نیم کره مغز و جلوگیری از بیماری آلزایمر اشاره کرد. کریمی با بیان اینکه با به دست آوردن سهمیه استعداد درخشان وارد مقطع کارشناسی ارشد شدم، افزود: در دوران تحصیل در دانشگاه پنج مقاله علمی در داخل و خارج از کشور به چاپ رساندم و به صورت کاملا اتفاقی، یکی از اساتید بنده، متوجه علاقهمندیام در زمینه ایدهپردازی شد و همان روز نخستین ایده خودم را طراحی کردم؛ در حقیقت راهنمایی استادم نگاه من را به دنیای اطراف تغییر داد. وی با اشاره به کسب اولین مدال نقره جهانی خود در مسابقات جهانی۲۰۲۲ ترکیه بیان کرد: بعد از این مسابقات توانستم در سال ۲۰۲۳ میلادی (۱۴۰۲ شمسی) موفق به عضویت در فدراسیون جهانی مخترعین (inv) شوم و نهایتا در شهریور ۱۴۰۲ شمسی (آگوست ۲۰۲۳) مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات سوئیس را کسب کنم.