up
Search      menu
آشپزی :: مقاله سوپ پياز PDF
QR code - سوپ پياز

سوپ پياز

دستور پخت سوپ پياز

اضافه کردن هويج رنده‌شده و جعفري خردشده به سوپي خامه‌اي با عطر و طعم پياز، يک وعده غذايي سالم و پرانرژي مي‌سازد
سوپ پياز براي تسهيل در درمان سرما خوردگي نيز توصيه مي‌شود.
مواد لازم براي ۶ نفر:
۷۵ گرم يا ۵ قاشق سوپ‌خوري کره
۵۰۰ گرم پياز (نگيني خرد شده)
يک حبه سير
۴۰ گرم يا ۶ قاشق سوپ‌خوري آرد سفيد ساده
۵ ۲ پيمانه آب مرغ
۵ ۲ پيمانه شير
۳ قاشق چاي‌خوري آب ليموترش
نوک قاشق چاي‌خوري ادويه
يک عدد برگ بو
يک عدد هويج
۴ تا ۶ قاشق سوپ‌خوري خامه
۲ قاشق سوپ‌خوري جعفري خردشده
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
۱ قابلمه‌اي آماده کرده و کره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود؛ سپس پياز و سير را به آن اضافه کرده و روي شعله کم اجاق گاز تفت دهيد. براي اين منظور ۱۰ الي ۱۵ دقيقه زمان لازم است. در طول اين مدت مرتب مواد را هم بزنيد تا نرم شود ولي مراقب باشيد رنگ آن تغيير نکند. سپس آرد را به آن مواد اضافه کرده و به مدت يک دقيقه تفت دهيد. حالا کم‌کم آب مرغ را اضافه کنيد و بگذاريد تا به جوش آيد. در اين مدت، مرتب مواد را هم بزنيد.
پس از آن شير را اضافه کرده و دوباره شعله را کمي زيادتر کنيد تا شير نيز به جوش آيد.
۲ نمک و فلفل را به ۲ قاشق چاي‌خوري آب‌ليموترش و ادويه و برگ بو اضافه کنيد، در قابلمه را بگذاريد و به مدت ۲۵ دقيقه حرارت دهيد.
۳ حالا هويج رنده‌شده را به سوپ اضافه کنيد و ۲الي۳ دقيقه حرارت دهيد. سپس باقيمانده آب ليموترش را در سوپ بريزيد. پس از آن خامه را به سوپ افزوده و دوباره کمي حرارت دهيد. در پايان سوپ را با جعفري خردشده تزئين کرده و ميل کنيد.
ارزش غذايي سوپ:
انرژي ۲۷۷ کالري
پروتئين ۶ گرم
کربوهيدرات ۱۹ گرم
قند ۱۲ گرم
چربي۲۰ گرم
چربي اشباع شده ۸ گرم

پياز نوعي گياه غده اي گوشتي زيرزميني از خانواده لاله است و نام علمي آن Allium Cepa L مي باشد. عموماً، پياز به بخشي از گياه اطلاق مي شود که هر گياهي از ...

نام علمي : Allium cepa L. خانواده : Liliaceae نام هاي عمومي : در انگليسي به آن «Onion» و در فارسي به آن «پياز» مي گويند. پراکندگي گياه ( در ايران ) : ...

پياز طبق نظر حکماي سنتي خيلي گرم و خيلي خشک است، در نتيجه براي افراد داراي طبع گرم و خشک مضر بوده و براي اشخاص داراي طبع سرد و مرطوب سودمند است. چکيده ...

پياز گياهيست دو ساله يا سه ساله که به وسيله بذر زياد مي شود .محل اصلي و اوليه آن مشخص نيست و آنچه مسلم است در زمانهاي قديم در قاره آسيا کشت ميشده . اي ...

آغاز يک وعده غذايي با يک سوپ سبک و گرم مي تواند دستگاه گوارش را براي خوردن غذاي اصلي آماده کند؛ به خصوص در افطارهاي ماه مبارک رمضان که بدن ما مدت طولا ...

در نظر اغلب ما سالاد، ترکيبي از سبزيجات مختلف شامل کاهو، کلم، گوجه‌فرنگي، خيار و مانند اينهاست. اگر مي‌خواهيد در اين سرماي زمستان بدنتان در مقابل بيما ...

مواد لازم: پياز =۲ عدد کلم برگ خردشده=۳ ليوان سيب زميني= ۳ عدد متوسط جعفري خردشده =۳ قاشق سوپخوري آب مرغ = ۲ ليوان نمک و فلفل به ميزان لازم ماست به دل ...

مواد لازم : نخود : ۱ ليوان گوشت چرخکرده : ۳۰۰ گرم قلم گوساله : ۱ عدد کوچک جعفري و گشنيز : به مقدار لازم پياز: ۱ عدد ماکاراني گوش ماهي : به مقدار لازم ...

دانلود نسخه PDF - سوپ پياز