up
Search      menu
آشپزی :: مقاله سوپ مرغ و ذرت PDF
QR code - سوپ مرغ و ذرت

سوپ مرغ و ذرت

دستور پخت سوپ مرغ وذرت

مواد لازم :
سينه مرغ ۱۲۰ گرم
کنسرو ذرت شيرين ۲۲۵ گرم
شير دو قاشق غذا خوري
آب مرغ ۶۰۰ ميلي ليتر
سفيده تخم مرغ ۲ عدد
زنجبيل يک قاشق چايخوري
آرد ذرت يک قاشق غذا خوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
پيازچه خرد شده يک قاشق سوپخوري
سس سويا يک قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
ابتدا مرغ را مي پزيم . سپس زنجبيل را به آن اضافه مي کنيم . نمک ، فلفل ، سفيده تخم مرغ ، شير ، آرد ذرت و سس سويا را در غذاساز ريخته و خوب با هم مخلوط مي کنيم .
آب مرغ را درون يک قابلمه ريخته و روي حرارت مي جوشانيم . سپس مواد مخلوط شده فوق را به آن مي افزاييم . پس از پخت کامل مواد ، کنسرو ذرت را به مابقي مواد افزوده و صبر مي کنيم تا سوپ کاملا جا بيفتد.
سوپ را در ظرف مي ريزيم و روي آن را با پيازچه ي خرد شده تزئين مي کنيم.
نکات تغذيه اي :
سوپ مرغ و ذرت يک غذاي مناسب بري افرادي است که داراي چربي خون بالا هستند.
ذرت مقدار زيادي اسيد فروليک دارد که يک ترکيب با خاصيت آنتي اکسيداني است. پختن ذرت باعث افزايش مقدار اسيد فروليک و خاصيت آنتي اکسيداني آن مي شود، زيرا در ذرت خام اسيد فروليک به فيبرهاي غير محلول متصل شده است و عمل پختن باعث شکستن اين اتصال و آزادسازي اسيدفروليک مي شود.
بنابراين بر خلاف ساير مواد غذايي که فرايند پخت باعث کاهش مواد مغذي در آنها مي شود، ولي در ذرت باعث افزايش خاصيت آنتي اکسيداني آن مي شود و هر چه مدت زمان پخت بيشتر باشد، اين خاصيت بيشتر مي شود.

آمريکايي ها اولين استفاده کنندگان از ذرت بودند ذرت تا قبل از سال ۱۴۹۲ ميلادي (سال کشف آمريکا) در قاره آسيا، اروپا و آفريقا بعنوان يک گياه زراعي شناخته ...

آمريکايي ها اولين استفاده کنندگان از ذرت بودند. ذرت تا قبل از سال ۱۴۹۲ ميلادي (سال کشف آمريکا) در قاره آسيا، اروپا و آفريقا بعنوان يک گياه زراعي شناخت ...

مقدمه ذرت با نام علمي Zea mays يکي از غلات گرمسيري و از خانواده گندميان (گرامينه) متعلق به گياهان تک لپه مي‌باشد. گياه ذرت ، تنها غله‌اي است که در کشو ...

ذرت كه به فارسي بلال نيز ناميده مي شود گياهي است يكساله و يك پايه داراي ساقه اي راست كه ارتفاع آن تا چهارمتر مي رسد. ذرت گياه بومي آمريكاي مركزي و مكز ...

آغاز يک وعده غذايي با يک سوپ سبک و گرم مي تواند دستگاه گوارش را براي خوردن غذاي اصلي آماده کند؛ به خصوص در افطارهاي ماه مبارک رمضان که بدن ما مدت طولا ...

مواد لازم: گوشت چرخ شده=۲۰۰ گرم تخم مرغ زده شده=۵ عدد نمک=۲ ۱ قاشق مرباخوري کره=۲ قاشق غذاخوري روغن=۲ قاشق غذاخوري فلفل و زردچوبه=کمي طرز تهيه: ۱-گوشت ...

مواد لازم : تخم مرغ ۱۲ عدد شير هموژنيزه ۱۲ قاشق سوپخوري جگر ۵۶۰ گرم قارچ ۱۹۰ گرم جعفري ساطوري شده ۱۲ قاشق سوپخوري آب قدري فلفل قدري نمک قدري طرز تهيه ...

مواد لازم : تخم مرغ ۹ عدد گوشت مرغ ۱۵۰ گرم کالباس ۱۵۰ گرم قارچ ۱۵۰ گرم خامه ۱۵۰ گرم فلفل قدري نمک قدري طرز تهيه : براي تهيه هر املت ساده ، تخم مرغها ر ...

دانلود نسخه PDF - سوپ مرغ و ذرت