up
Search      menu
آشپزی :: مقاله سوپ بره مراکشي PDF
QR code - سوپ بره مراکشي

سوپ بره مراکشي

دستور پخت سوپ بره مراکشي

سوپ اين هفته به يکي از کشورهاي مسلمان آفريقاي شمالي يعني مراکش تعلق دارد. در اين سوپ پروپيمان، انواع و اقسام مواد مغذي و مقوي را مي‌توان يافت.
با نيم‌نگاهي به مواد لازم زير به ادعاي ما پي مي‌بريد. مواد را آماده کرده و سوپي پرخاصيت درست کنيد.
مواد لازم براي ۶ نفر:
- ۷۵ گرم يا يک‌دوم پيمانه نخود (شب تا صبح خيسانده شود)
- ۱۵ گرم يا يک قاشق سوپ‌خوري کره
- ۲۲۵ گرم گوشت لخم گوسفند (خورشي خرد شود)
- يک عدد پياز (خرد شود)
- ۴۵۰ گرم گوجه‌فرنگي (پوست‌کنده و خرد شود)
- ۲۰ گرم يا ۲ ساقه برگ کرفس (خرد شود)
- ۲ قاشق سوپ‌خوري جعفري (خردشود)
- يک قاشق سوپ‌خوري گشنيز تازه (خردشود)
- نصف قاشق چاي‌خوري پودر زنجبيل
- نصف قاشق چاي‌خوري زردچوبه
- يک قاشق چاي‌خوري دارچين آسياب‌شده
- ۵ ۷ پيمانه آب
- ۷۵ گرم يا يک دوم پيمانه عدس
- ۷۵ گرم ماکاروني رشته‌اي سوپي (ورميشل)
- ۲ عدد زرده تخم‌مرغ [آشنايي با خواص تخم‌مرغ]
- آب يک عدد ليموترش
- نمک و فلفل سياه به ميزان کافي
- چند برگ گشنيز براي تزئين
طرز تهيه:
۱ – کره را در قابلمه بزرگي ريخته و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا آب شود، سپس تکه‌هاي گوشت را در کره به مدت ۳ تا ۴ دقيقه يا تا زماني که گوشت قهوه‌اي‌رنگ شود، تفت دهيد.
۲ – گوجه فرنگي، برگ کرفس، جعفري، گشنيز و پياز را به همراه ادويه‌جات شامل زنجبيل، دارچين و زردچوبه اضافه کرده و با نمک و فلفل سياه مزه‌دار کنيد، سپس آب، عدس و نخود خيس‌خورده را نيز بيفزاييد.
۳ –شعله اجاق‌گاز را براي مدت ۱۰ دقيقه بالا ببريد تا کف مواد در سطح سوپ جمع شود؛ سپس آن را با قاشق برداريد و بيرون بريزيد. پس از آن شعله را کم کرده و اجازه دهيد سوپ روي شعله کم اجاق‌گاز به مدت ۲ساعت يا تا زماني که نخود و گوشت بپزد، حرارت ببيند.
۴ – حالا زمان اضافه‌کردن ورميشل يا همان رشته سوپي است. پس از آن حدود ۱۰ دقيقه ديگر سوپ را حرارت دهيد تا ورميشل نرم شود.
۵ – در ظرف ديگري زرده‌هاي تخم‌مرغ را در کمي آب‌ليموترش هم بزنيد و به سوپ اضافه کنيد ولي توجه داشته باشيد که پس از يکي دو جوش خوردن، سوپ بايد از روي اجاق برداشته شود؛ سپس همين‌طور هم بزنيد تا غليظ شود.
حالا سوپ را در ظرف موردنظر ريخته و پس از تزئين با برگ‌هاي گشنيز همراه ليموترش سرو کنيد.

● روغن زيتون بيشتر رژيم مديترانه اي که شامل مصرف زياد فيبر و اسيدهاي چرب تک اشباع حاصل از چربي گياهي (به ويژه روغن زيتون)، مصرف اندک اسيدهاي چرب اشباع ...

آغاز يک وعده غذايي با يک سوپ سبک و گرم مي تواند دستگاه گوارش را براي خوردن غذاي اصلي آماده کند؛ به خصوص در افطارهاي ماه مبارک رمضان که بدن ما مدت طولا ...

● ابرهاي طبيعي : ابرهاي شبتاب ، ابرهايي هستند كه نور خورشيد را مد تها پس از غروب در خود حفظ مي كنند . اين امرنشان دهنده آن است كه اين ابرها در ارتفاع ...

پس از اختراع ليزر در سال 1960 ميلادي، ايده بکارگيري فيبر نوري براي انتقال اطلاعات شکل گرفت. خبر ساخت اولين فيبر نوري در سال 1966 همزمان در انگليس و فر ...

● ابرهاي طبيعي : ابرهاي شبتاب ، ابرهايي هستند كه نور خورشيد را مد تها پس از غروب در خود حفظ مي كنند . اين امرنشان دهنده آن است كه اين ابرها در ارتفاع ...

مواد لازم: پياز =۲ عدد کلم برگ خردشده=۳ ليوان سيب زميني= ۳ عدد متوسط جعفري خردشده =۳ قاشق سوپخوري آب مرغ = ۲ ليوان نمک و فلفل به ميزان لازم ماست به دل ...

مواد لازم : نخود : ۱ ليوان گوشت چرخکرده : ۳۰۰ گرم قلم گوساله : ۱ عدد کوچک جعفري و گشنيز : به مقدار لازم پياز: ۱ عدد ماکاراني گوش ماهي : به مقدار لازم ...

مواد لازم: گوجه فرنگي رنده شده ۲= پيمانه سيب زميني رنده شده= يک عدد متوسط هويج رنده شده= يک عدد متوسط نخود فرنگي= به ميزان دلخواه کرفس خرد شده =۲ قاشق ...

دانلود نسخه PDF - سوپ بره مراکشي