up
Search      menu
آشپزی :: مقاله سوپ اسفناج PDF
QR code - سوپ اسفناج

سوپ اسفناج

دستور پخت سوپ اسفناج

اسفناج يکي از سبزيجات پرخاصيت پاييزي و زمستاني است که از آن در انواع و اقسام غذاها استفاده مي‌شود.
سوپ اسفناج هم يکي از اين غذاهاست که به دليل وجود اسفناج در آن، رنگي سبز دارد و مهم‌ترين مزيت‌اش نيز اين است که به سرعت آماده مي‌شود.
مواد لازم براي ۴ نفر:
۶۰ گرم کره
۶ عدد پيازچه (پوست‌کنده و خرد شود)
۲ ساقه کرفس (خرد شود)
۳۵۰ گرم برگ اسفناج
۸۵۰ ميلي‌ليتر يا سه و نيم پيمانه آب مرغ
۲۲۵ گرم پنير ماسکارپونه يا خامه
يک قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون
۲ تکه نان تست
نصف قاشق چاي‌‌خوري زيره سياه
نمک و فلفل به ميزان لازم
توضيح: پنير ماسکارپونه را از تمام سوپرمارکت‌ها مي‌توان تهيه کرد.
طرز تهيه:
۱ برگ‌هاي اسفناج را خوب شسته، سپس به قطعات بزرگ خرد کنيد و کناري بگذاريد.
۲ قابلمه بزرگي آماده کرده و نيمي از کره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود.
سپس پيازچه‌هاي خردشده را به همراه کرفس اضافه کرده و شعله اجاق گاز را کم کنيد؛ در ضمن به طور مرتب مواد را هم بزنيد تا نسوزد. براي تفت دادن مواد ۵ دقيقه زمان لازم است.
۳ وقتي که مواد تفت داده شد، اسفناج خرد‌شده را به آنها اضافه کرده و کمي تفت دهيد. حالا آب مرغ را افزوده و حرارت را زياد کنيد تا به جوش آيد.
پس از به جوش آمدن آب مرغ، شعله اجاق گاز را کم کرده و پس از گذاشتن در ظرف، حرارت دادن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه ادامه دهيد.
۴ حالا سوپ را به دستگاه خردکن يا غذاساز انتقال دهيد تا کاملا نرم شود، سپس آن را صاف کرده و دوباره داخل قابلمه برگردانيد.
۵ پنير ماسکارپونه يا خامه را به سوپ اضافه کرده و حرارت را ملايم کنيد؛ در ضمن به طور مرتب مواد را هم بزنيد. در اين زمان، نمک و فلفل را نيز اضافه کنيد.
۶ تکه‌هاي نان را با استفاده از چاقو به مکعب‌هاي کوچک تبديل کنيد. اين کار را روي تخته کار آشپزخانه انجام دهيد تا تکه‌هاي نان هم‌اندازه و سالم درآيند.
۷ بقيه کره را به همراه روغن زيتون داخل تابه کوچکي ريخته و نان‌هاي تکه‌شده را در آن سرخ کنيد، سپس زيره سياه را به نان اضافه کرده و آن را نيز کمي تفت دهيد. در پايان، سوپ را در ظرف موردنظر ريخته و تکه‌هاي سرخ‌شده نان را روي آن بريزيد و سرو کنيد.
مدت زمان لازم براي آماده‌سازي مواد: ۱۵دقيقه
مدت زمان لازم براي پخت سوپ: ۳۰دقيقه

گياهي است يکساله وروز بلند که پس از سبز شدن توليد برگهاي طوقه اي (Rossete) مي کند به اين ترتيب در يک سطح در اطراف ساقه کوتاهي به طول چند ميليمتر نزديک ...

آغاز يک وعده غذايي با يک سوپ سبک و گرم مي تواند دستگاه گوارش را براي خوردن غذاي اصلي آماده کند؛ به خصوص در افطارهاي ماه مبارک رمضان که بدن ما مدت طولا ...

● تعريف : توکسوپلاسموز بيماري انگلي انسان و حيوان مي باشد که عفونت اوليه آن ، بدون علايم باليني است . شکل حادبيماري ممکن است با تب و بزرگي غدد لنفاوي ...

يک ماده افزودني خاک بوده که آب و مواد غذايي را جذب و حفظ مي کنند و با خاک کشت همراه گشته و به رشد مطلوب گياه ،کاهش اتلاف آب و هزينه هاي آبياري کمک مي ...

● ائتلاف آلو و اسفناج خورش ها درسفره هاي ايراني، جايگاه ويژه اي دارند و به عنوان غذاهايي خوش مزه اما وقت گير، طرفداران فراواني دارند. در دستور تهيه بي ...

اگر از آن جمله مرداني هستيد که به سلامتي بدنتان بسيار اهميت مي‌دهيد و شب‌ها به جاي يک‌شام مفصل، غذايي رژيمي مي‌خوريد و امشب خانم خانه، شما را بدون غذا ...

املت اسفناج، يکي ديگر از غذاهاي حاوي سبزيجات است که به عنوان شامي سبک و سالم مي‌تواند مورد استفاده قرار گيرد. مواد لازم: - ۹۰ گرم يا سه‌چهارم پيمانه آ ...

اگر شما هم از آن جمله کساني هستيد که به سلامت خودتان بسيار اهميت مي‌دهيد و براي کنترل وزنتان مدت زيادي است که اغلب شب‌ها شامي سبک و به‌اصطلاح حاضري مث ...

دانلود نسخه PDF - سوپ اسفناج