up
Search      menu
آشپزی :: مقاله سالاد باقالا و پنير PDF
QR code - سالاد باقالا و پنير

سالاد باقالا و پنير

طرز تهيه سالاد باقالا و پنير

اگر شما هم از آن جمله کساني هستيد که به سلامت خودتان بسيار اهميت مي‌دهيد
و براي کنترل وزنتان مدت زيادي است که اغلب شب‌ها شامي سبک و به‌اصطلاح حاضري مثل نان و پنير و گردو مي‌خوريد و حالا از اين شام يکنواخت خسته شده‌ايد، مي‌توانيد گزينه‌هاي ديگري را نيز امتحان کنيد؛ به‌عنوان مثال در فصل بهار خوردن سالاد گرم باقالا و پنير يکي از اين پيشنهادهاست. اين سالاد مخلوطي از سبزيجات فصل است که به همراه پنير، طعم و مزه خاصي دارد.
مواد لازم براي ۴تا ۶نفر
- باقالاي ريز؛ ۹۰۰گرم (پوست دوم آن نيز جدا شود)
- روغن زيتون؛ ۴قاشق سوپ‌خوري
- گوجه‌فرنگي؛ ۱۷۵ گرم (هرکدام به ۴قسمت تقسيم شود)
- سير؛ ۴حبه (رنده شود)
- پنير فتا؛ ۱۱۵ گرم (خرد شود)
-شويد تازه خردشده؛ ۳قاشق سوپ‌خوري
-زيتون ساده؛ ۱۲عدد
-نمک و فلفل به مقدار کافي
-شويد تازه خردشده؛ مقداري براي تزيين
روش پخت:
۱ – باقالا را در قابلمه‌اي حاوي آب و کمي نمک بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا بپزد؛ سپس باقالاي پخته را در سبدي آبکش کنيد و کنار بگذاريد.
نکته: مي‌توانيد ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا کنيد.
۲ -تابه‌اي آماده کرده و روغن را در آن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد؛ سپس گوجه‌فرنگي و سير را به آن اضافه کرده و آن‌قدر حرارت دهيد که گوجه‌فرنگي‌ها تغيير رنگ پيدا کنند.
۳ -پنير خرد شده را به مخلوط گوجه‌فرنگي و سير اضافه کنيد و مدت يک دقيقه حرارت دهيد. در پايان کاسه‌اي بلوري آماده کرده و باقالا را به‌همراه مخلوط گوجه‌فرنگي، سير، پنير و همچنين شويد و زيتون در آن بريزيد. کمي هم نمک و فلفل اضافه کنيد. مواد را خوب هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند و سپس مقداري شويد تازه روي سالاد بريزيد و آن را خالي يا با کمي نان ميل کنيد.
نکته يک: براي آنکه اين سالاد کمي ترش‌مزه شود، مقداري آبليمو ترش هم به آن اضافه کنيد.
نکته۲: با توجه به اينکه در اين سالاد از پنير فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشيد. در صورتي که شور بود ديگر لازم نيست نمک اضافه کنيد.

آب پنير مجموعه اي از سرم يا قسمت مايع شير است كه پس از توليد پنير باقي مي ماند. از هر ۱۰ واحد شير مايع حدود يك واحد پنير و ۹ واحد آب پنير به دست مي آي ...

قسمت عمده برخي از اجزاي اصلي شير در حين توليد پنير به آب‌پنير راه مي‌يابد. بنابراين آب‌پنير حاوي ميزان نسبتا بالاي پروتئين‌هاي سرمي يا پروتئين‌هاي محل ...

پنير فرآورده غذايي اي است که از شير بريده شده (ترش شده) حيوانات تهيه مي شود. معمولاً در تهيه پنير از شير گاو استفاده مي کنند؛ گرچه گاهي شير بز، گوسفند ...

مواد لازم : تخم مرغ ۶ عدد شير هموژنيزه ۶ قاشق سوپخوري روغن ۶ قاشق سوپخوري فلفل قدري نمک قدري پنير گروير قدري جعفري ساطوري شده قدري طرز تهيه : براي تهي ...

خاگينه همان املت است، البته با يک تفاوت کوچک. خاگينه از خاگ مي آيد. خاگ يعني تخم مرغ و خاگينه يعني غذايي که جزء اصلي اش تخم مرغ است. خاگينه را بيشتر خ ...

سالاد اندونزي اين يک دستور غذايي لذيذ و خوشمزه است که براي وعده غذايي شام يا در مهماني ها، به جاي سالاد الويه مي توانيد اين سالاد را استفاده کنيد تا ب ...

سالاد گرم سيب زميني اين سالاد خوشمزه و سرشار از ويتامين را مي ‌توانيد به عنوان شامي سبک و سالم ميل کنيد. زمان آماده سازي: ۱۰ دقيقه زمان تهيه: ۱۲ دقيقه ...

سالاد نارنگي يافا و پنير فتا اگر از طعم نارنگي يافا و روغن زيتون خوشتان مي آيد، حتما طعم اين سالاد را مي پسنديد. زمان تهيه: ۱۰ دقيقه مواد لازم براي ۲ ...

دانلود نسخه PDF - سالاد باقالا و پنير