up
Search      menu
آشپزی :: مقاله سالاد اسفناج PDF
QR code - سالاد اسفناج

سالاد اسفناج

طرز تهيه سالاد اسفناج و لبو

اگر از آن جمله مرداني هستيد که به سلامتي بدنتان بسيار اهميت مي‌دهيد و شب‌ها به جاي يک‌شام مفصل، غذايي رژيمي مي‌خوريد
و امشب خانم خانه، شما را بدون غذا تنها گذاشته است، سر راه برگشت به خانه، از سوپرمارکت يک‌بسته جوانه گندم يا هر جوانه ديگري که دوست داريد، خريداري کنيد. سپس سري به لبوفروشي چرخي سر کوچه که بوي لبوي آن تمام فضاي کوچه را پر کرده، بزنيد و ۴ عدد لبوي متوسط نيز از او بخريد. بقيه سبزيجات موردنياز به احتمال زياد در يخچال خانه‌تان پيدا خواهد شد؛ در غيراين صورت، با مراجعه به سبزي‌فروشي، آنها نيز قابل دسترس خواهند بود.
درست کردن اين سالاد رژيمي که مي‌تواند جايگزين خوبي براي شام سبک شما باشد، در صورت وجود مواد لازم، زير ۱۰ دقيقه زمان نياز دارد. اين سالاد را اضافه‌تر درست کرده و هنرمندي خودتان را به همسرتان ثابت کنيد.
مواد لازم براي ۴ نفر:
۱۰۰ گرم برگ اسفناج کوچک
۷۵ گرم يا يک و يک سوم پيمانه جوانه
ماش يا گندم
۲ عدد ساقه کرفس نازک (خرد شود)
۴ عدد لبوي پخته
مواد لازم براي سس:
۴ قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون
۵ ۴ قاشق چاي‌خوري سرکه
يک حبه سير (رنده شود)
۲ قاشق چاي‌خوري عسل
يک قاشق سوپ‌خوري پيازچه (خرد شود)
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
۱ – ابتدا هر کدام از لبوهاي پخته شده را پوست گرفته و سپس به ۴ قسمت ببريد.
ساقه کرفس را نيز در قطعات ۲ تا ۳ سانتي‌متري خرد کنيد. اگر اسفناج خريداري شده داراي برگ‌هاي کوچک است، آنها را پس از شست‌وشو به صورت درسته در سالاد بريزيد؛ در غير اين صورت، برگ‌هاي اسفناج را به اندازه‌هاي درشت خرد کنيد.
۲ کاسه بلوري بزرگي آماده کنيد و برگ اسفناج و جوانه را در آن بريزيد و با هم مخلوط کنيد؛ سپس کرفس و لبوي خرد شده را اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنيد.
۳ درست کردن سس سالاد نيز کار سختي نيست؛ کافي است همه مواد آن را شامل روغن زيتون، سرکه، سير، عسل و پيازچه خردشده، در کاسه بلوري ديگري با هم مخلوط کرده و سپس روي سالاد بريزيد و نوش جان کنيد. البته اضافه کردن نمک و فلفل را نيز از ياد نبريد.
نکته: اگر مي‌خواهيد اين سالاد مزه و ظاهر متفاوتي نيز پيدا کند، چند پر پرتقال پوست‌کنده به مواد داخل سالاد اضافه کنيد.

گياهي است يکساله وروز بلند که پس از سبز شدن توليد برگهاي طوقه اي (Rossete) مي کند به اين ترتيب در يک سطح در اطراف ساقه کوتاهي به طول چند ميليمتر نزديک ...

اسفناج يکي از سبزيجات پرخاصيت پاييزي و زمستاني است که از آن در انواع و اقسام غذاها استفاده مي‌شود. سوپ اسفناج هم يکي از اين غذاهاست که به دليل وجود اس ...

املت اسفناج، يکي ديگر از غذاهاي حاوي سبزيجات است که به عنوان شامي سبک و سالم مي‌تواند مورد استفاده قرار گيرد. مواد لازم: - ۹۰ گرم يا سه‌چهارم پيمانه آ ...

سالاد اندونزي اين يک دستور غذايي لذيذ و خوشمزه است که براي وعده غذايي شام يا در مهماني ها، به جاي سالاد الويه مي توانيد اين سالاد را استفاده کنيد تا ب ...

شما حتما در خانه با غذاي خود سالاد ميل مي کنيد ، ولي بيشتر ما سالاد را با کمي کاهو ، خيار و گوجه ريز شده و بعضي مخلفات ديگر مي شناسيم ؛ در صورتي که سا ...

● ائتلاف آلو و اسفناج خورش ها درسفره هاي ايراني، جايگاه ويژه اي دارند و به عنوان غذاهايي خوش مزه اما وقت گير، طرفداران فراواني دارند. در دستور تهيه بي ...

سالاد گرم سيب زميني اين سالاد خوشمزه و سرشار از ويتامين را مي ‌توانيد به عنوان شامي سبک و سالم ميل کنيد. زمان آماده سازي: ۱۰ دقيقه زمان تهيه: ۱۲ دقيقه ...

سالاد نارنگي يافا و پنير فتا اگر از طعم نارنگي يافا و روغن زيتون خوشتان مي آيد، حتما طعم اين سالاد را مي پسنديد. زمان تهيه: ۱۰ دقيقه مواد لازم براي ۲ ...

دانلود نسخه PDF - سالاد اسفناج