امروز مراسم رژه نیروهای مسلح بسیار متفاوت از سالهای قبل است، جدا از رونمایی بخشی از دستاوردهای جدید ارتش و سپاه به ویژه نیروی هوافضای سپاه، به مناسبت در پیش بودن هفته وحدت و ولادت پیامبر اعظم (ص)، دفنوازان کُرد هم در این مراسم به اجرای برنامه میپردازند.
گروه خبر خوب: کمی صبر کنید، صدایی به گوش میرسد، اینجا در اطراف فرودگاه امام و مرقد امام (ره) خبرهایی است، صدای هلیکوپتر قطع نمیشود، بله! درست است رژه نیروهای مسلح کشورمان است که امروز (جمعه، ۳۱ شهریورماه) در نخستین روز هفته دفاع مقدس با حضور یگانهای ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و بسیج و با حضور فرماندهان ارشد نیروهای مسلح برگزار میشود. در این مراسم باشکوه بخشی از دستاوردهای جدید ارتش و سپاه به ویژه نیروی هوافضای سپاه به نمایش درآمده است. البته تمایز این دوره مراسم رژه نیروهای مسلح علاوه بر حضور تعداد بسیاری از نخبگان و سران قبایل و عشایر اقوام مختلف کشور، شاهد نمایش جمع قابل توجهی دفنوازان قوم کرد به خاطر در پیش بودن سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص) و هفته وحدت هستیم که برای اولین بار انجام میشود. برگردیم به 43 سال پیش؛ آن روزها در ایران چه خبر بود؟ روز ۳۱ شهریورماه سال 1359، ۱۲ لشکر مجهز پیاده و زرهی و ۳۰ تیپ مستقل به همراه ۱۹۲ جنگنده عراقی وارد ایران شدند. هواپیماهای عراقی علاوه بر فرودگاه تهران به فرودگاههای سنندج، کرمانشاه، اهواز، اصفهان، شیراز، همدان، دزفول، اسلامآباد و تبریز و همچنین تعدادی از باندهای پرواز نظامی ایران حمله هوایی کردند. آن روز آیتالله خامنهای امام جمعه تهران و نماینده امام خمینی (ره) در شورای عالی دفاع، نخستین پیام دفاع مقدس ایران را به گوش همه رساند: «ارتش جمهوریاسلامی، تجاوز این بعثیهای دستنشانده را تحمل نمیکند و درس تلخی به صدام خواهد داد».
به یاد بسپرید، نخستین عکس ثبت شده دفاع مقدس در 31 شهریور ماه سال 1359 از ثبت نخستین عکس دفاع مقدس تا کارستان نیروهای هوایی ارتش وقتی فرودگاه مهرآباد در نخستین روز جنگ تحمیلی بمباران شد، اولین عکس دفاع مقدس ثبت شد. این روز اصلاً یک روز خاص در هشت سال دفاع مقدس است، بینید با اینکه در 31 شهریورماه چندین حمله هوایی به ایران صورت گرفت، اما تعدادی از هواپیماهای عراق در خاک ایران با پدافند هوایی نابود شدند و سه ساعت بعد نیز نیروی هوایی ایران به تجاوز عراق پاسخ داد. البته این تنها پاسخ ایران در چنین روزی نبود، بلکه همانشب نیروی هوایی ارتش طرحی ریخت که به اجرای عملیات «کمان ۹۹» در روز بعد منجر شد. این عملیات به عبارتی بزرگترین عملیات هوایی ارتش ایران است که مثل توپ در دنیا صدا کرد، ماجرای این عملیات این بود که 2۰۰ هواپیما بلند شدند که ۶۰ فروند برای پشتیبانی هوایی بودند و ۱۴۰ فروند هم از مرز رد شدند و پایگاههای هوایی عراق را به همراه تأسیسات نفتی، فرودگاهها و پلها در هم کوبیدند و در نهایت با رشادتهای هوانیروز ارتش بیش از ۵۰ درصد توان نیروی هوایی عراق از بین رفت، عراق میخواست با ما این کار را انجام دهد، اما ایران جوابش را در کف دست عراق گذاشت و این گونه شد که دفاع مقدس ایرانیها شکل گرفت. با این حس و حال یاد روزهای حماسه و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای مدافع وطن، مدافع حرم و مدافع امنیت به سراغ بسته خبر خوب امروز میرویم. با ما همراه باشید:
بازگشت 3506 لوح تاریخی هخامنشی استرداد شده از آمریکا سوغات سفر رئیسجمهور برای مردم با چاشنی خبر خوب حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان پس از سخنرانی تاریخی در مجمع عمومی سازمان ملل و برگزاری چندین نشست گروهی با نخبگان و ملاقاتهای دوجانبه با سران کشورها، در بدو ورود به تهران خبری خوش و غرورانگیز برای ایرانیان داشت، خبر از این قرار است که در این سفر با پیگیریهای انجام شده در وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، دفتر ایران و وزارت خارجه در نیویورک الواح دوره هخامنشی بعد از 84 سال به ایران بازگشت، پیشتر این الواح در اختیار آمریکا و مرکز شرقشناسی دانشگاه شیکاگو بود. بنابراین در پایان این سفر، سه هزار و 500 لوح هخامنشی به عنوان سوغات سفر به زودی به موزههای جمهوری اسلامی ایران تحویل داده میشود.
بالاخره نوبت به مالیات دادن غول های فضای مجازی هم رسید شناسایی ۵۵۰ اینفلوئنسر و سلبریتی برای دریافت مالیات وقتی به صفحات مجازی سر میزنیم و صفحههای گوناگون را میبینیم گاهی اوقات از خودمان سؤال میکنیم این سلبریتیها و اینفلوئنسرها که در این فضای مجازی درآمدهای هنگفت کسب میکنند، آیا مالیات میدهند، چرا باید کارمندان و کارگران مالیات بدهند، اما این افراد با چنین درآمدهایی از پرداخت مالیات معاف باشند و چندین سؤال دیگر که ذهن ما را درگیر میکند. خبر خوب این ماجرا این است که طبق گفته سخنگوی اقتصادی دولت ۵۵۰ کاربر رسانههای اجتماعی با درآمد تبلیغاتی بالا برای دریافت مالیات شناسایی شدند که واریزی به حساب ۱۲۳ نفر از این افراد ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است. بله! قرار است از این به بعد این افراد هم به جمع مالیاتدهندگان اضافه شوند.
وقتی یک فروشنده با ایده اش به یاری بیمار سرطانی شتافت با مرام مانند فروشندهای که به فکر بیمار سرطانی است وقتی یک نفر به سرطان مبتلا میشود، نمیداند غصه بیماریاش را بخورد یا غصه هزینههای درمان، انگار غم عالم بر قلب او سنگینی میکند، اما در این دوره و زمانه باز هم افراد با مرام و با معرفت پیدا میشوند که تمام هم و غمشان این میشود که هزینههای درمانی یک فرد مبتلا به سرطان را تا حدودی تأمین یا تقبل کند، در واقع هر چه در طبق اخلاص دارند را به میدان میآورند، مانند فروشگاه گلکده ایمان که برای حمایت از خانم جوان قصرشیرینی مبتلا به سرطان، وسایل فروشگاه را به قیمت فاکتور در معرض فروش گذاشته تا بخشی از هزینه درمان خانم بیمار را متقبل شود. وقتی این خبرها را میشنوید، بهترین خیرات را برای آنها از خدا میخواهید تا این خوبیها همیشه جاری و ساری باشد و از همه مهمتر این جور خبرها، حال ما را خوب میکند.