up
Search      menu
آشپزی :: مقاله حليم بادنجان PDF
QR code - حليم بادنجان

حليم بادنجان

دستور پخت حليم بادنجان

مواد لازم براي۶-۵ نفر:
نيم کيلو گوشت بي استخوان
۱۲-۱۰ عدد بادنجان قلمي
۲۵۰ گرم عدس
۳ قاشق غذا خوري پياز سرخ شده
۲يا ۳ فنجان کشک ساييده غليظ
۲ ۱ فنجان گردوي چرخ شده
۲ ۱ فنجان زعفران ساييده
۳ قاشق غذاخوري سير داغ
۳ قاشق غذا خوري نعناع داغ
به مقدار کافي نمک وفلفل
طرز تهيه :
گوشت را چند تکه کرده ، مي شوييم وبا کمي روغن تفت مي دهيم . سپس همراه سه ليوان آب و پياز سرخ شده، روي شعله ملايم مي گذاريم تا بپزد. بعد از نيم پز شدن گوشت ، عدس خيس خورده را به آن اضافه مي کنيم . بعد بادنجان هاي سرخ شده را به گوشت وعدس پخته اضافه مي کنيم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن کشيده شود. سپس با گوشت کوب ، آن را مي کوبيم تا کاملا” له شود. حليم را روي حرارت فر قرار مي دهيم وکمي آن را هم مي زنيم تا مايع حليم کشدار شود.
به تدريج کشک را به آن اضافه کرده ومرتبا” آن را هم مي زنيم تاحليم بجوشد وته نگيرد . روي حليم را با کمي کشک، نعناع داغ وسيرداغ تزئين مي کنيم .
نکات تغذيه اي :
حليم بادنجان ، غذايي محلي ولذيذ است.
بادنجان ملين است ؛ يعني معده و روده ها را نرم مي کند . پخته آن براي طحال و اخلاطي که درآن جمع مي شود سودمند است.

مواد لازم ( براي ۱۲-۱۰ نفر ) : يک کيلو مغز ران بي استخوان يک کيلو گندم ۴ عدد پياز متوسط ۱۰۰ گرم کره ۵ ليوان آب يک قاشق مربا خوري نمک به ميزان دلخواه ش ...

مواد لازم براي ۱۲-۱۰ نفر: يک کيلو مغز ران بي استخوان يک کيلو گندم ۴ عدد پياز متوسط ۱۰۰ گرم کره ۵ ليوان آب يک قاشق مرباخوري نمک به مقدار دلخواه شکر و د ...

دانلود نسخه PDF - حليم بادنجان