up
Search      menu
آشپزی :: مقاله بادمجان PDF
QR code - بادمجان

بادمجان

طرز تهيه ترشي ليته بادمجان کبابي

ترشي ليته بادمجان کبابي
مواد لازم:
بادمجان درشت ۱۰ عدد
گل‌کلم متوسط نصف
هويج بزرگ ۳ عدد
سير ۲۰ حبه
فلفل سبز کمي
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم
طرز تهيه:
بادمجان‌ها را در فر يا کباب‌پز کبابي مي‌کنيم تا کاملا بپزند (مثل بادمجان کبابي براي ميرزاقاسمي).
سپس آن‌ها را پوست مي‌کنيم و کمي نمک مي‌زنيم و روي پارچه مي‌چينيم تا آب آن‌ها کاملا گرفته شود.
هويج‌ها را رنده کرده و نمک مي‌زنيم و روي پارچه مي‌ريزيم تا آب آنها گرفته شود.
گل کلم و سير و فلفل را هم خرد کرده و نمک زده و روي پارچه مي‌ريزيم تا آب آنها هم گرفته شود. ( مقدار فلفل بستگي به ذائقه خودتان دارد که تند دوست داشته باشيد يا نه).
نصف روز بايد مواد بالا به همين حالت بمانند.
سپس بادمجان‌ها را ساطوري کرده و در ظرفي ريخته و همه مواد را به آن اضافه مي‌کنيم و سرکه روي آنها مي‌ريزيم.
نکات:
چون اين ترشي با بادمجان کبابي درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابي را دارد، ادويه ترشي به آن نمي‌ريزيم، فقط کمي زردچوبه و سياه دانه به آن اضافه مي‌کنيم.
بعد از ريختن سرکه، نمک ترشي را هم بچشيد، چون به مواد آن نمک زده بوديم ممکن است به نمک کمي نياز داشته باشد.
اين ليته بسيار ملايم و خوش طعم است.

اين گياه كه بعربي بادنجان ناميده مي شود گياهي است يكساله و داراي ساقه نسبتا ضخيم و پوشيده از كرك .ارتفاع ساقه آن تا 70 سانتيمتر مي رسد . برگهاي آن بيض ...

● بادمجان ( بادنجان ) بادمجان ، گياهيست يک ساله با ساقه هاي قوي ، خشن و شاخه شاخه . اين گياه داراي برگ هاي پهن و کشيده و رنگ متمايل به خاکستري مي باشد ...

● ساقه سياه بادمجان بيماري ساقه سياه بادمجان در سال ۱۹۷۱ از ژاپن گزارش شده است . بيماري ساقه سياه بادمجان براي اولين بار در سال ۱۳۶۷ توسط فصيحياني و ا ...

دانلود نسخه PDF - بادمجان