up
Search      menu
تغذیه و خوراکیها :: مقاله انگور PDF
QR code - انگور

انگور

خواص انگور

انگور ميوه‌اي است بهشتي که شامل ويتامين‌هاي آ، ب، و ث مي‌باشد هم چنين داراي مقداري منيزيم، کلسيم، آهن،‌ فسفر، پتاسيم و آلبومين است‌. امروزه در طب درمان‌هاي طبيعي (نتروپت), از رژيم‌هاي مختلف انگور استفاده مي‌کنند. همچنين اين ميوه را براي درمان بيماري‌هاي يبوست،‌ عوارض رماتيسم، کم‌خوني و حتي پيشگيري از سرطان سودمند مي‌دانند‌.
انگور هم لاغر کننده است و هم چاق کننده بدين گونه که اگر انگور را از صبح تا ظهر خالي ميل کنيد لاغر کننده است و اگر آن را همراه با غذا ميل کنيد چاق کننده است. توجه داشته باشيد وقتي انگور ميل مي‌کنيد پشت آن آب سرد ننوشيد و يا ميوه‌هاي خشک مانند برگه هلو و غيره را با انگور و آب ميل نکنيد، زيرا دچار دل درد مي‌شويد.
يکي از خواص انگور، صاف کننده و مولد خون بودن آن است‌. انگور قند خون را نيز تنظيم مي‌کند. به علاوه انگور قرمز براي تصفيه خون و خون سازي از انگور سبز هم بهتر است. البته افرادي که قند خون پايين دارند مي‌توانند از انگور بهره زيادي ببرند‌. بنابراين سعي کنيد هميشه انگور داشته باشيد و چند بار در روز از آن ميل کنيد‌.
انگور يکي از ميوه‌هاي ضد سرطان شناخته شده است و اين به خاطر خواص ضد عفوني کنندگي آن است‌. افرادي که در دوره نقاهت يک بيماري هستند و يا ضعف عمومي‌بدن دارند و در نتيجه قدرت دفاعي بدن آن‌ها کم شده است، سعي کنند از انگور، هويچ، سيب و هلو، به مقدار زيادي استفاده کنند‌. البته مي توانند اين ميوه‌ها را با هم در آب ميوه‌گيري ريخته و آب ميوه حاصل شده را جرعه جرعه در طول روز بنوشند‌.
خوب است بدانيد انگور پتاسيم زيادي دارد که به جبران ضعف بدن کمک مي‌کند و در کنترل فشارخون موثر است. انگور و سيب هر دو ميوه‌هاي بهشتي هستند که افراد مبتلا به ناراحتي‌هاي قلب و اعصاب مي‌توانند آب آن را نيز در طي روز بنوشند‌.
انگور براي سلامتي قلب، ريه و کليه نافع است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزي، ملين و مدر بوده و براي مبتلايان به اوره بالاي خون (نقرس) مناسب و سازگار است‌. اين نکته را هم بدانيد يبوست که عوارض آن بي‌اشتهايي، نفخ، سردرد،‌ تشنگي مفرط و بدبويي دهان است با خوردن آب انگور تازه برطرف مي‌شود‌. خود انگور در درمان يبوست و التهاب معده و روده ها و شيره انگور خاصيت ملين دارد.برگ آن مقوي و قابض و دم کرده آن مدر است . آبغوره اش در رفع اورام مخاط لثه و دهان و سرکه حاصله از تخمير دانه انگور در تسکين خارش پوست و جلوگيري از خونريزي ها بکار ميرود و دانه هاي خشک آن صفرا و بلغم را دفع و پي را محکم کرده خستگي را رفع و حالت انبساط بوجود مياورد در همه حال انگور و برگ و شيره و دانه هاي خشک شده و دانه هاي نارس (غوره ) و دانه تخمير شده (سرکه ) مصرف غذائي دارند .
کشمش:
کشمش تقويت کننده بدن است و اگر آن را مانند چاي دم کنيد و بنوشيد، براي نرم کردن سينه و درد گلو مفيد است‌.
غوره:
غوره براي افراد مبتلا به چربي خون بسيار مفيد بوده و ضد عفوني کننده بدن نيز هست‌. هم چنين اگر با سالاد ميل شود براي لاغر کردن سودمند است. سعي کنيد غوره خالي را نخوريد چون روي معده اثر سوء مي‌گذارد.
همچنين خانم‌هاي باردار از خوردن غوره زياد خودداري کنند، چون غوره مدر است و امکان دارد موجب سقط جنين شود‌.

● تاريخچه: انسان در طول هزاران سال از انگور استفاده کرده است. قدمت مصرف انگور به عصر برنز بر مي گردد. شاعر يوناني به نام هومر که حدود ۷۰۰ سال قبل از م ...

اسکلت بخشي از گلخانه است که پوشش پلاستيکي يا شيشه اي را نگه ميدارد. اسکلت گلخانه بايد محکم و سبک بود و در عين حال ارزان و با دوام باشد و تا حد امکان س ...

انگور: Grape Seed Extract انسان در طول هزاران سال از انگور استفاده كرده است. قدمت مصرف انگور به عصر برنز بر مي گردد. شاعر يوناني به نام هومر كه حدود 7 ...

● انگور مواد غذائي به قسمتهائي از بدنه ي گياهان و نسوج حيوانات اطلاق مي شود که براي انسان قابل خوردن بوده و معده و روده ي بشر توانا به هضم و جذب آن با ...

سالم ترين داروهاي شفابخش اغلب در طبيعت پيدا مي شوند و انگور جزو ميوه هاي عالي و مفيد براي سلامتي، تقويت سيستم دفاعي بدن و پيشگيري و درمان بسياري از بي ...

1)خاصيت گرم دارد ، چاق کننده ، صاف کننده خون و مولد خون ، پوست انگور دير هضم و دانه آن سرد و خشک است 2)انگور براي درمان بيماري فشار خون ، روماتيسم ، ن ...

کربوهيدراتها ، منبع مهم غذايي اند. کربوهيدراتها همچنين به عنوان واحدهاي سازنده چربيها و نوکلئيک اسيدها عمل مي کنند. سلولز ، نشاسته و قند معمولي ، کربو ...

در جريان تبديل تخمک به دانه ، جدار تخمدان نيز بر اثر رشد و تغييرات تبديل به ميوه شده، دانه را دربرمي گيرد. دانه هاي درون ميوه بر اثر باز شدن يا شکستگي ...

دانلود نسخه PDF - انگور