up
Search      menu
تغذیه و خوراکیها :: مقاله انواع ميوه PDF
QR code - انواع ميوه

انواع ميوه

ميوه خورها حتما بخوانند!

همه ما فکر ميکنيم که خوردن ميوه يعني خريد ميوه، پوست کندنش و فقط گذاشتنش توي دهان , اما به اين سادگي که فکر ميکنيد نيست
بسيار مهم است که بدانيم چگونه و چه وقت بايد ميوه بخوريم؟
● راه صحيح خوردن ميوه ها چيست؟
اين است که ميوه ها را بعد از مصرف غذا نخوريد
ميوه ها بايد زماني خورده شوند که معده خالي است
اگر ميوه ها را به آن صورت بخوريد، نقش مهمي در مسموم کردن سيستم بدنتان خواهند داشت ؛ بدنتان را با مقدار زيادي انرژي تامين ميکنند که اين انرژي به جاي مفيد بودن باعث از دست دادن وزن و کاهش قدرت براي انجام ديگر فعاليتهاي زندگي ميشود
ميوه مهم ترين خوراکهاست
براي مثال درنظر بگيريد که دو تکه نان و يک تکه ميوه خورده ايد ؛ تکه ميوه آماده است که مستقيما وارد معده تان و روده تان شود ، اما به دليل آن دو تکه نان، از ورود سريع آن به معده جلوگيري مي شود
در اين بين همه غذا فاسد شده، تخمير ميشود و به اسيد تبديل ميشود ، به محض اينکه درون معده، ميوه با غذا و آنزيمهاي گوارشي تماس پيدا ميکند، همه حجم غذا شروع به ازبين رفتن و فاسد شدن ميکند
پس لطفا ميوه هاي خود را زماني مصرف کنيد که معده تان خالي است و يا قبل از خوردن وعده هاي غذاييتان ميل کنيد
شما بارها شنيده ايد که بسياري شکايت ميکنند که هر زمان که هنوانه ميخورم، غذا بالا مي آيد، و يا هر زمان که ميوه درخت قهوه سوداني را مي خورم معده ام نفخ ميکند، زماني که موز ميخورم همش حس اينکه بايد فورا به دستشويي بروم را دارم و غيره در حقيقيت همه اينها اتفاق نخواهند افتاد اگر ميوه را زماني بخوريد که معده تان خالي است. ميوه ها با غذاي فاسد شده ترکيب ميشوند و گاز توليد ميکنند و درنتيجه شما بالا مي آوريد
سفيدي مو، تاس شدن، عصبانيت و گودي هاي سياه زير چشم، همه شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالي ميوه ميل کنيد
با توجه به تحقيقات دکتر هربرت شلتون، بايستي بدانيم که چنين موضوعي صحيح نيست که بعضي از ميوه ها مانند پرتقال، نارنج و ليمو خودشان اسيدي هستند. چرا که همه ميوه ها در بدن قليايي ميشوند
اگر شما روش صحيح ميوه خوردن را کاملا بياموزيد شما به راز زيبايي، عمر طولاني، سلامت، انرژي، شادابي و وزن طبيعي دست پيدا خواهيد کرد،
زماني که نياز داريد که آب ميوه بنوشيد فقط آب ميوه تازه بنوشيد نه آب ميوه کنسروها. حتي آب ميوه هايي که بسيار سفت هستند را ننوشيد
ميوه هاي پخته شده را نخوريد چرا که هرگز ماده مغذي ميوه ها را دريافت نخواهيد کرد تنها مزه شان را دريافت ميکند.
پختن، تمام ويتامين ها را از بين ميبرد
اما به هرحال خوردن ميوه کامل بهتر از نوشيدن آب آن است
اگر بايد آب ميوه بنوشيد طوري بنوشيد که دهانتان پر شود و آن را آرام آرام غورت دهيد ، چرا که بايد اجازه دهيد که آب ميوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن کاملا ترکيب شود ، ميتوانيد براي پاکسازي بدنتان ۳ روز روزه ي ميوه بگيريد. به مدت ۳ روز فقط ميوه بخوريد ، و در آخر متعجب ميشويد از اينکه دوستانتان به شما ميگويند که چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است
● کيوي: ميوه کوچک اما بسيار مقوي
اين ميوه منبع خوبي از پتاسيم، منيزيم، ويتامين اي و فيبر است
حجم ويتامين سي اين ميوه دوبرابر حجم ويتامين سي پرتقال است
● سيب: روزانه خوردن يک سيب، دکتر را از شما دور ميکند
اگرچه سيب مقدار کمي ويتامين سي دارد، اما داراي آنتي اکسيدانها و فلاونهاست (ماده شيميايي بيرنگ و متبلور ) که هر دوي اينها فعاليت ويتامين سي در بدن را زياد کرده و تسهيل مي بخشند و درنتيجه ريسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبي و سکته کاهش پيدا ميکند
● توت فرنگي: ميوه محافظ
توت فرنگي بالاترين قدرت اکسيدانها را در ميان اکثر ميوه ها دارد
و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگي رگها و راديکالهاي آزاد محافظت ميکند
● پرتقال: دارويي شيرين
مصرف روزانه ۲ تا ۴ عدد پرتقال جلوي سرماخوردگي را ميگيرد
کلسترول را کم ميکند
از ايجاد سنگ در بدن جلوگيري کرده و يا سنگهاي موجود در بدن را از بين ميبرد و همچنين ريسک ابتلا به سرطان روده را کاهش ميدهد
● هندوانه: بهترين تسکين دهنده تشنگي
از ۹۲% آب تشکيل شده است
همچنين حاوي بالاترين دوز گلاتاتيون است که به بالارفتن سيستم دفاعي بدن کمک ميکند
همچنين آنها اصلي ترين منبع ليکوپين هستند که اکسيداني براي مبارزه با سرطان است ديگر مواد مغذي موجود در هندوانه ويتامين سي و پتاسيم هستند
● عنبه (انبه): نشان بالاترين براي ويتامين سي
آنها بهترين برندگان براي داشتن بالاترين ميزان ويتامين سي هستند
اين ميوه سرشار از کاروتين است که حاوي ويتامين آ بوده و براي چشم ها مفيد ميباشند
● نوشيدن آب سرد بعذ از غذا = سرطان
ميتوانيد باور کنيد؟
شايد نوشيدن يک ليوان آب سرد بعد از غذا، بسيار لذت بخش است اما آب سرد مواد روغني که در آن لحظه مصرف کرده ايد را سفت ميکند ، روند هضم غذا را کند ميکند ، زماني که اين رسوبها با اسيد واکنش نشان ميدهند و شکسته ميشوند و سريعتر از غذاهاي جامد، توسط روده جذب ميشوند . بسيار سريع اين امر موجب چاقي و سپس سرطان ميشود .بهتر اين است که بعد از غذا، سوپ گرم و يا آب ولرم مصرف کنيد

در جريان تبديل تخمک به دانه ، جدار تخمدان نيز بر اثر رشد و تغييرات تبديل به ميوه شده، دانه را دربرمي گيرد. دانه هاي درون ميوه بر اثر باز شدن يا شکستگي ...

● بيرون بردن لوازم مسجد ۱) س: چند عدد بخاري چوب سوز را قبلاوقف مسجد نموده اند و فعلا با تعويض بخاريها، ديگراحتياجي به آنها در اين مسجد نيست و مسجدي در ...

در قرن بيستم، روز به روز استفاده از الکتريسيته در زندگي ما بيشتر شده است، تا جايي که امروز ميزان مصرف انرژي الکتريکي جهان حدودا شش برابر انرژي حاصل از ...

اين هم يکي از حرف هاست که ريشه علمي دارد! شيک نباشيد و ميوه ها را با پوست بخوريد، به نفع شماست. عادت داريد که پوست ميوه ها را بکنيد و بعد آن را نوش جا ...

خرما ميوه اي بسيار قديمي است و نام آن در كتاب مقدس 42 بار تكرار شده است . اين ميوه پرخاصيت براي مردم کشورهاي اروپايي و آمريكايي تا حدي ناآشنا است و آن ...

تركيبات شيميايي: پوست و برگ درخت بلوط داراي تانن ، قند ، اسيد گاليك ، اسيد ماليك ، كوئرسين Quercine ، موسيلاژ ، پكتين ،‌رزين و روغن است . خواص داروئي: ...

زيتون درختچه اي است به ارتفاع تقريبا سه متر که هنگامي که در شرايط مساعد پرورش مي يابد ارتفاع آن به حدود ۱۲ متر و قطر تنه اش به ۳ متر مي رسد. ▪ چوب اين ...

خرمالو اصالتا ميوه چين باستان است که در دهه ۱۸۸۰ ميلادي، از ژاپن به آمريکا برده شد و در کاليفرنيا، جايي که صدها گونه از درختان ميوه از سراسر دنيا در آ ...

دانلود نسخه PDF - انواع ميوه