up
Search      menu
تغذیه و خوراکیها :: مقاله امنيت غذايي PDF
QR code - امنيت غذايي

امنيت غذايي

امنيت غذايي شرط اول مصرف مواد پروتئيني

با پيشرفت علم تغذيه تامين پروتئين در رژيم غذايي، امري ضروري براي رشد و نمو و ضامن سلامت افراد جامعه به شمار مي رود. اين در حالي است که براي استفاده از ترکيبات پروتئيني مي توان با کمترين هزينه بالاترين بهره وري غذايي خانوار را تامين کرد. ارزش غذايي محصولات پروتئيني در بازار تابع تنوع قيمت اين محصولات نيست زيرا گوشت سفيد که شامل گوشت مرغ، بوقلمون و ماهي مي شود داراي ارزش هاي غذايي به مراتب بيشتري نسبت به گوشت قرمز مي باشد اما قيمت آن پايين تر است. با يکي از کارشناسان اداره دام پزشکي استان خراسان درباره امنيت غذايي و تلاش براي جلب اعتماد مردم درخصوص خريد محصولات متنوع پروتئيني گفت وگو کرديم.
امنيت غذايي
دکتر عليرضا تعالي دام پزشک و عضو سازمان دام پزشکي استان در اين باره به خراسان مي گويد: افزايش جمعيت و نياز به تامين غذا براي جمعيت رو به رشد، فناوري را به ياري طلبيده است.استفاده از سموم شيميايي براي مبارزه با آفات نباتي، استفاده از آنتي بيوتيک ها براي مبارزه با بيماري هاي دامي، تغييرات ژنتيکي و اصلاح نژاد گياهان و دام ها نمونه هايي از بي شمار تاثيرات فناوري در توليد نوين غذا در جهان امروز مي باشد.از طرفي نگراني از حضور باقي مانده هاي اين مواد شيميايي در گوشت، غلات، سبزيجات و ميوه ها، رو به افزايش است.يکي از وظايف سازمان دام پزشکي کشور کنترل کيفي خوراک دام و طيور و اطمينان بخشي به مص ...

(مقاله کامل پس از پرداخت در دسترس می باشد)


سال هاي اخير مسوولان در وزارتخانه هاي متفاوت از واژه هاي امنيت غذايي و ايمني غذا صحبت مي کنند و در سند چشم انداز توسعه نيز به اين مهم پرداخته شده است ...

مسموميت غذايي بر اثر خوردن غذاي آلوده يا زياد خوردن ايجاد مي‌شود. علايم آن بيشتر با درگيري دستگاه گوارش همراه است و شدت اين بيماري طيف گسترده‌اي دارد. ...

● اطلاعات کلي درباره خطرات ميکروبيولوژيکي در غذا بروز بيماري هاي ناشي از خوردن مواد غذايي که در اثر ميکروارگانيزم ها ايجاد مي شوند يک مشکل بزرگ و در ح ...

آيا تا به حال در مورد امنيت کامپيوتر خود، وقتي Online هستيد فکر کرديد؟ آيا تاکنون به اهميت اطلاعاتتان و خطر دسترسي ديگران به اين اطلاعات توجه کرده ايد ...

درخت هلو از زمان هاي قديم در چين وجود داشته و از آنجا به نقاط ديگر جهان راه يافته است . در قرون وسطي از آن بصورت يك داروي گياهي استفاده مي کردند. درخت ...

1) پاستوريزه سازي(PASTEURIZATION): روشي براي کشتن اغلب ميکروارگانيسمهاي بيماريزا (کاهش تعداد آنها تا حدي که ايجاد بيماري نکنند) و غير فعال ساختن آنزيم ...

محققان آمريکايي دريافته اند که رژيم غذايي مديترانه اي مي تواند خطر ناراحتي هاي قلبي را در بيماران قلبي افزايش دهد. در اين مطلب به چند نوع از اين مواد ...

آخرين تعريف امنيت غذايي که تقريبا همه منابع مهم جهاني بر سر آن توافق دارند، عبارت است از: «دسترسي همه مردم در تمام اوقات به غذاي کافي و سالم براي داشت ...

share telegram