up
Search      menu
آشپزی :: مقاله املت اسفناج PDF
QR code - املت اسفناج

املت اسفناج

دستور پخت املت اسفناج

املت اسفناج، يکي ديگر از غذاهاي حاوي سبزيجات است که به عنوان شامي سبک و سالم مي‌تواند مورد استفاده قرار گيرد.
مواد لازم:
- ۹۰ گرم يا سه‌چهارم پيمانه آرد گندم
- يک عدد تخم‌مرغ
- دوسوم پيمانه ماست
- ۳ قاشق سوپ‌خوري آب
- يک قاشق سوپ‌خوري روغن
- ۵۰۰ گرم برگ اسفناج (آب‌پز و کوبيده شود)
- نوک قاشق جوز هندي رنده‌شده
- نمک و فلفل، به مقدار لازم
مواد لازم داخل املت:
- يک قاشق سوپ‌خوري روغن مايع
- ۳ عدد پيازچه
- ۲۲۵ گرم يا يک پيمانه خامه
- ۴ قاشق سوپ‌خوري ماست شيرين
- ۹۰ گرم يا سه‌چهارم پيمانه پنير پيتزايي رنده‌شده
- يک عدد تخم‌مرغ (آرام زده شود)
- ۱۲۵ گرم يا يک پيمانه گردو
- ۲ قاشق سوپ‌خوري جعفري خردشده
- نوک قاشق چاي‌خوري فلفل سياه
طرز تهيه:
۱ – آرد را الک کرده و با مقداري نمک مخلوط کنيد. در ظرف ديگري تخم‌مرغ، ماست و آب و روغن را با هم مخلوط کنيد؛ سپس مخلوط آرد و نمک را کم‌کم به آن اضافه کرده و هم بزنيد.
پوره اسفناج (اسفناج کوبيده شده) را نيز به همراه فلفل و جوز هندي به اين مواد بيفزاييد. به اين ترتيب، مايه املت آماده مي‌شود.
۲ – براي درست‌کردن مواد داخل اين املت، روغن را در تابه نچسبي ريخته و پيازچه را در آن کمي تفت دهيد؛ پس از آن در ظرف ديگري خامه، ماست شيرين و نيمي از پنير پيتزا را با هم مخلوط کرده و سپس تخم‌مرغ زده‌شده را همراه گردو و جعفري خردشده به آن اضافه کنيد. حالا اين مخلوط را با نمک و فلفل قرمز، مزه‌دار کنيد.
۳ – کمي روغن در تابه گرد کوچک و نچسبي بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز داغ کنيد و باتوجه به اندازه تابه چند قاشق سوپ‌خوري از مايه املت را در روغن داغ بريزيد و تابه را کمي تکان دهيد تا لايه‌اي از مايه در کف ظرف پخش شود.
حرارت دادن را تا ۳ دقيقه يا تا زماني که حباب‌هايي در مرکز املت ظاهر شود، ادامه دهيد. حالا آن را برگردانده و روي ديگر را نيز ۲۰ دقيقه سرخ کنيد. پس از آن، املت را به بشقابي منتقل کرده و با لايه‌اي از فويل آلومينيوم روي آن را بپوشانيد تا گرم بماند. سپس بقيه املت‌ها را به همين ترتيب درست کنيد.
۴ – حالا مواد داخل املت را داخل نيمه‌اي از هرکدام از املت‌ها ريخته و نيمه خالي آن را روي مواد برگردانده و دوباره يک‌بار ديگر تا کنيد. اين کار را درمورد همه املت‌ها انجام دهيد؛ سپس يک عدد پيرکس گود را چرب کرده و املت‌ها را کف آن بچينيد و بقيه پنير پيتزا را روي آنها بريزيد.
پس از آن، ظرف حاوي املت‌ها را به مدت يک ربع داخل فر (با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد) قرار دهيد.

گياهي است يکساله وروز بلند که پس از سبز شدن توليد برگهاي طوقه اي (Rossete) مي کند به اين ترتيب در يک سطح در اطراف ساقه کوتاهي به طول چند ميليمتر نزديک ...

مواد لازم : تخم مرغ ۹ عدد گوشت مرغ ۱۵۰ گرم کالباس ۱۵۰ گرم قارچ ۱۵۰ گرم خامه ۱۵۰ گرم فلفل قدري نمک قدري طرز تهيه : براي تهيه هر املت ساده ، تخم مرغها ر ...

مواد لازم : تخم مرغ ۶ عدد شير هموژنيزه ۶ قاشق سوپخوري روغن ۶ قاشق سوپخوري فلفل قدري نمک قدري پنير گروير قدري جعفري ساطوري شده قدري طرز تهيه : براي تهي ...

مواد لازم : تخم مرغ ۹ عدد شير هموژنيزه ۹ قاشق سوپخوري روغن ۶ قاشق سوپخوري سبزي ۱۰۰ گرم فلفل قدري نمک قدري طرز تهيه : سه عدد از تخم مرغها را در ظرفي مي ...

● ائتلاف آلو و اسفناج خورش ها درسفره هاي ايراني، جايگاه ويژه اي دارند و به عنوان غذاهايي خوش مزه اما وقت گير، طرفداران فراواني دارند. در دستور تهيه بي ...

اگر از آن جمله مرداني هستيد که به سلامتي بدنتان بسيار اهميت مي‌دهيد و شب‌ها به جاي يک‌شام مفصل، غذايي رژيمي مي‌خوريد و امشب خانم خانه، شما را بدون غذا ...

مواد لازم: کالباس= ۲ورق هويج پخته و ريز شده =۱ قاشق سوپ خوري سيب زميني پخته و خرد شده=۱ قاشق سوپ خوري پنير پيتزا =۱ قاشق سوپ خوري تخم مرغ =۱عدد جعفري ...

مواد لازم: پياز رنده شده نرم=۱ عدد بزرگ تخم مرغ زده شده=۵ عدد روغن مايع=۲ قاشق غذاخوري گوجه فرنگي رنده شده نرم=۲ عدد جعفري ريز شده=۴ ۱ ليوان تن ماهي ب ...

دانلود نسخه PDF - املت اسفناج