up
Search      menu
آشپزی :: مقاله اسفناج PDF
QR code - اسفناج

اسفناج

دستور پخت سوپ خامه اي اسفناج

يکي از خوشمزه‌ترين سوپ‌هاي زمستاني در کشور مجارستان، سوپ خامه‌اي اسفناج است و همان‌طور که از نام آن پيداست، مواد اوليه آن را اسفناج و خامه تشکيل مي‌دهد.
البته گاهي اوقات زرده تخم‌مرغ را نيز به مواد داخل آن اضافه مي‌کنند.
مواد لازم براي ۴ نفر:
- ۵۰۰ گرم برگ اسفناج
- ۵ پيمانه آب
- ۲ عدد پياز (ريز خرد شود)
- ۲۵ گرم يا ۲ قاشق سوپ‌خوري کره
- ۳ قاشق سوپ‌خوري آرد سفيد
- يک پيمانه خامه
- نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
- ۲ عدد تخم‌مرغ پخته براي تزئين
طرز تهيه:
۱ – آب را در قابلمه‌اي بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. سپس اسفناج را به همان حالت درسته به آن اضافه کنيد و مدت ۵ تا ۶ دقيقه حرارت دهيد تا بپزد.
۲ – برگ اسفناج پخته شده را از داخل آب بيرون آوريد و در دستگاه خردکن يا غذاساز آن را به پوره تبديل کنيد. قابلمه حاوي آب را نيز کنار بگذاريد.
۳ – کره را داخل تابه‌اي بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس پياز خردشده را در آن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.
حالا پيازداغ را از روي اجاق برداريد و پس از اضافه کردن آرد، دوباره روي شعله اجاق گاز به مدت يک الي دو دقيقه حرارت دهيد تا آرد نيز سرخ شود.
۴ – مخلوط پيازداغ و آرد سرخ‌شده را به آبي که اسفناج در آن پخته شده است، افزوده و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا دوباره به جوش آمده و کمي غليظ شود.
پس پوره اسفناج و خامه را به آن اضافه کرده و مدتي حرارت دهيد تا سوپ جا افتاده و غلظت مناسبي پيدا کند.
در اين فاصله، نمک و فلفل موردنياز را به سوپ اضافه کنيد. در ضمن، تخم‌مرغ‌ها را هم در قابلمه کوچکي آب‌پز کنيد. در پايان، سوپ را در ظرف مورد نظر براي سرو بريزيد و تخم‌مرغ‌هاي پخته را هم با چاقو به دو نيم کرده و روي سوپ قرار دهيد.

گياهي است يکساله وروز بلند که پس از سبز شدن توليد برگهاي طوقه اي (Rossete) مي کند به اين ترتيب در يک سطح در اطراف ساقه کوتاهي به طول چند ميليمتر نزديک ...

اسفناج يکي از سبزيجات پرخاصيت پاييزي و زمستاني است که از آن در انواع و اقسام غذاها استفاده مي‌شود. سوپ اسفناج هم يکي از اين غذاهاست که به دليل وجود اس ...

املت اسفناج، يکي ديگر از غذاهاي حاوي سبزيجات است که به عنوان شامي سبک و سالم مي‌تواند مورد استفاده قرار گيرد. مواد لازم: - ۹۰ گرم يا سه‌چهارم پيمانه آ ...

اسفناج گياه بومي ايران است و از اوائل قرن اول ميلادي کم کم به نقاط ديگر دنيا راه يافت.اسفناج گياه بومي ايران است و از اوائل قرن اول ميلادي کم کم به نق ...

● ائتلاف آلو و اسفناج خورش ها درسفره هاي ايراني، جايگاه ويژه اي دارند و به عنوان غذاهايي خوش مزه اما وقت گير، طرفداران فراواني دارند. در دستور تهيه بي ...

اگر از آن جمله مرداني هستيد که به سلامتي بدنتان بسيار اهميت مي‌دهيد و شب‌ها به جاي يک‌شام مفصل، غذايي رژيمي مي‌خوريد و امشب خانم خانه، شما را بدون غذا ...

مواد لازم : پياز ۱ عدد فلفل سبز دلمه اي ۱ عدد شلغم ۱ عدد کرفس خرد شده ۱ فنجان کلم ۲ فنجان سيب زميني ۲ فنجان کاهو ۱ فنجان اسفناج ۲ فنجان جو پوست گرفته ...

دانلود نسخه PDF - اسفناج